Mit tennél ha bejelentenék hogy létezik a földönkívüli élet?
A Pentagon hamarosan közzéteszi a jelentését a több évtizedet felölelő ufo észlelésekről.
Egy amerikai szenátor,aki már megkapta a titkos jelentést biztos benne hogy a földönkívüliek itt vannak és hamarosan a világ minden embere tudni fogja.
Te mit teszel ha kiderül hogy itt vannak a földönkívüliek?

Nem fognak bejelenteni semmi érdekeset.
Ha be is jelentenék a közeljövőben (nem fogják, káoszt okozna) én speciel semmit nem reagálnék, nem lep meg. Max felkészülnék, hogy beáll Magyarországon egy anarchia pár napig, amíg a kormány, katonaság le nem nyugtatja a kedélyeket. Bezárkóznék, remélném hogy a kaja kitart valameddig és ennyi
A társadalom meg felrobbanna. Sok helyen kaotikus, anarchiai állapotok állnának be.

Hadd kérdezzek vissza.
Isten, vagy földönkívüliek?
Ki teremtett kit?
Istent ki teremtette?
És a földönkívülieket (ha léteznek) ki teremtette?
Minket embereket és magát az életet ki teremtette meg ezen a bolygón?
(tudom, ismerem a történetet, tanultam olvastam, hogy hogyan lett az élet, de nem kötelező azon az úton járni amit mások is járnak. Vagyis biztos vannak más opciók a létezésünkre?)
Nem vagyok jártas a Bibliábn, de úgy tudom, hogy Isten 6 vagy, 7? nap alatt teremtette a világot.
Mégis bizonyított, hogy évmilliárdokba telt, mire kialakult az élet a Földön. Akkor mi ez a hazug duma, hogy pár nap alatt teremtette Isten a világot?
Földönkívüliek;
És mi van akkor ha a földönkívüliek akarják "náluk" bejelenteni, hogy bizony mi létezünk.
Mi van akkor, ők félnek tőlünk?
És valóban csupaszok? De miért? Nincs pénzük ruhára? 😁

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!