Szerintetek mennyire furcsa az, ha egy lány World of Tanks-szal játszik?
Figyelt kérdés
Igazából nem vagyok kocka, de szeretem ezt a játékot, ha van kedvem-időm, szívesen csinálom. Sokszor csodálkoznak, ha megtudják, hogy lány létemre ezzel a játékkal játszok. :D Nem vagyok profi, de azért teljesen kezdő sem.
Nemet és kort is írjatok, lécci.
2021. jún. 18. 18:30
1/9 anonim válasza:
Nem gáz legalább valamiben örömöt lelsz. Nincs rá írva a játékokra hogy csak férfiaknak való.
3/9 mantis religiosa válasza:
Régen, mikor még játéktermekben nyomtuk a Colin McRae-t, meg a Counter Strike-ot, ott is volt mindig 1-2 lány. Teljesen hétköznapi dolog volt, nem agyalt ezen senki. Sem mi,sem ők. 48F.
4/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem az, nem egy női WoT streamer van aki nagyon jól játszik. Egyébként, mivel lényegében nincs voice chat a játékban használva, sehonnan nem derül ki, hogy milyen nemű az adott játékos.
18/f (hogy ez miért lényeges egy ilyen kérdésnél, azt nem tudom :D )
6/9 anonim válasza:
Nem furcsa
Ha van kedved várunk szívesen a klánba;)
7/9 anonim válasza:
32k csata alatt volt egy magyar lány ismerősöm, nem fura csak ritka
9/9 anonim válasza:
Csatlakozok az előttem szólókhoz, nem furcsa szerintem sem (bár lehet azért mert játszok én is xd)
Valószínűleg tényleg irreleváns, de 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!