Más is szokott néha-néha fantáziálni valami kellemesről?
Ritkán, ha unatkozok, elképzelem, hogy nyerek 2 milliárd forintot a lottón és ezután találkozok a haragosommal, akinek örömmel újságolom el ezt a hírt, meg arról is gondolkodom, hogy mit veszek majd ebből a pénzből.
Aztán valamikor még középiskolás koromban arról álmodoztam, hogy egy hatalmas tech multicég vezérigazgatója vagyok, 5 nyelven beszélek, iszonyúan nagy kapcsolati hálóval rendelkezek, magángéppel járok trópusi szigetekre, szóval amolyan Tony Stark szerű életem van stb.
Az volna a kérdésem, hogy mennyire számít gyakorinak az, hogy az ember efféle idilli dolgokról fantáziáljon, még ha tisztában van azzal is, hogy ennek a beválási esélye körülbelül 0%?
Én átélem, milyen tudatállapotban lennénk, mit éreznénk, mit mondanánk, csinálnánk olyan elképzelt emberekkel, akiket méltónak tartok szerelmi kapcsolatra.
Jó is ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!