Ti, aki/akik itt minden válaszotok alá odabiggyesztitek, hogy /incel, ti büszkék vagytok az "incelségetekre"?
Büszkék vagytok arra, hogy nem sikerül párt találnotok?
Vagy miért írjátok oda mindig?
1. Annyira nem figyeltem, csak most is belefutottam egy ilyen válaszba, arról jutott eszembe, hogy már korábban többször is.
2. Tehát akkor csak az igényét jelzi a sajnálatra...😔
Jókat szoktam írni és szeretném megmutatni, hogy egy inceltől jön egy olyan válasz.
Én egy kicsit büszle vagyok. Azért vagyok incel, mert nem találok magamhoz méltót. Ezek belső értékek összessége, amiből nekem sok van. Ennek örülök. Sokat is tettem érte, de nem vagyok rá annyira büszke.
nagyon szívesen bsznám sorba a nőket egymás után de mivel roda vagyok nem kellek senkinek se meg tucat ember sem vagyok így sajnos nincs jó életem.
25 f incel
Hidd el, egy 150 kilós hölgyike, akiben nem járt már évek óta senki, szívesen kapna az alkalmon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!