Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha meglopsz valakit és aztán...

Ha meglopsz valakit és aztán visszaadod és utána megtudja ezt az egészet, akkor jogos a hatalmas felháborodás?

Figyelt kérdés

2021. jún. 16. 15:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
78%
A 18-as megelőzött, pont ezt a példát szerettem volna előhozni a kérdezőnek... :)
2021. jún. 16. 17:30
 22/27 anonim ***** válasza:
87%
De egy alja ember lehetsz.
2021. jún. 16. 19:14
 23/27 A kérdező kommentje:
Miért kell ilyen példákat hozni? :D elvesz az ember x forintot, ugyanazt az x forintot visszateszi. Egy autóhasználat és barátnő k*rogatás kicsit más. De mindjárt megmagyarázzátok, hogy nem.
2021. jún. 16. 19:16
 24/27 anonim ***** válasza:
90%
a lopás akkor is megtörtént. a bizalom elveszett
2021. jún. 16. 19:17
 25/27 anonim ***** válasza:
91%
De nem vehetsz csak ugy el mastol penzt:D kolcson kell kerni, nem lopni
2021. jún. 16. 19:22
 26/27 anonim ***** válasza:
87%

Mi van akkor ha valaki elvesz tőled 1 millió forintot, de mondjuk egy hónap múlva visszaadja és elmondja neked. Mennyire lennél mérges ha az ellopás utáni napon édesanyád műtétére kellene fizetned 1 millió forintot és nincs meg a pénzed mert egy IQfighter elvitte, igaz visszaadja 1 hónap múlva, de addigra édesanyád meghal?

Engem arra tanítottak, hogy semmit se veszünk el engedély nélkül, mert különben lopásnak számít. Mások az értékrendjeink. Ez nem baj. Ezért nem szeretnék a barátod, vagy az ismerősöd lenni.

Ha engedély nélkül elveszem a pólódat, a biciklidet, a dugipénzedet,... az megsérülhet. Persze visszaadom koszosan a pólódat, törötten a biciklidet.

Nekem van egy bizonyos sorozatszámú ezresem. Másnak ezer forintot ér nekem meg eszmei értéke van. Hiába adsz helyette másikat az már nem ugyanaz.

2021. jún. 16. 19:33
 27/27 anonim ***** válasza:
90%

Ha lopsz, akkor gazember vagy.

Ha később visszaadod, akkor kicsit kisebb gazember vagy.

2021. jún. 17. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!