Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnám az időmet...

Hogyan tudnám az időmet "menedzselni"?

Figyelt kérdés

Nos, alapvetően vannak céljaim, amivel nem igazán haladok, vagy csinálom pár napig-hétig aztán abbamarad, megint kezdem előlröl vagy onnan folytatom ahonnan abbahagytam, ha tanulásról van szó például.

Az összes szabadidőm hétközben 6-7 óra általában.

A céljaim megvalósításához szükséges idő napi 3 órát vesz igénybe (több célom is van). Ha az egyik cél megvalósult, ami több időt igényel (ez 1,5 év még ezzel az idővel számolva), akkor a hosszútávú céljaimmal együtt a napi tevékenységem csak 1 vagy 1,5 óra lenne.

Ez szerintetek mennyire vészes az elején az a napi 3 óra? Nektek vannak -e olyan tevékenységek, amik a mindennapjaitok része, a céljaitok előrehaladása miatt van, és sok időbe telik? (pl. tanulás, edzés)

Tehát az a probléma, hogy soknak találom ezt a 3 órát, és elég hamar "kiégek", viszont az én céljaimhoz ez a minimum napi 3 óra befektetés szükséges, tehát nem tudom megúszni kevesebb idővel.

Köszönöm.

2021. jún. 16. 14:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Könyv: Vége a halogatásnak - Petr Ludwig.
2021. jún. 16. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!