Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valakivel hónapok/évek óta...

Ha valakivel hónapok/évek óta nem beszéltem, mit lehet válaszolni a "Mi újság" kérdésre?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben többen is felkerestek ilyen szöveggel facebookon. Többnyire azért szakadt meg a kapcsolat, mert nem szerettem volna velük beszélgetni. Most sem szeretnék. Nyilván ezért nem kerestem őket hónapokig vagy évekig.

Akkor mit lehet válaszolni arra,hogy "Mi újság? Régen beszèltünk". Nyilván magándolgokat nem mondok el mert nem vagyunk olyan kapcsolatban. Azóta történt sajnos családi tragédia. Azt sem fogom taglalni. Páromról nem fogok nekik mesèlni. A munkahely téma senkit sem izgat. Akkor meg van értelme egy felszínes jópofáskodásnak?

2021. jún. 13. 11:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igazatok lehet. Nagyrészt egy véleményen van mindenki úgy látom. Nekem megvan az a néhány jó barátom, akivel évek óta mindent megosztunk egymással napi szinten. Van párom. Családommal is nagyon jó a kapcsolatom.

Nincs kedvem már ilyen néha felbukkanó emberekhez, akik nekem eszembe nem jutnak. Megfogadom a tanácsaitokat. Köszönöm, mentek a zöldek mindenkinek!

2021. jún. 13. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!