Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek a szerb...

Mi a véleményetek a szerb férfiakról?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jól néznek ki.

#Szerbia #szerb #Szerb férfiak
2021. jún. 11. 17:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Szerb állampolgárok valószínűleg
2021. jún. 11. 19:15
 2/12 anonim ***** válasza:
67%

Nekem a szerb mentalitás általánosságba véve visszataszító. Túl erőszakosak, agresszívak, nem törődnek veled, semmibe néznek mindenkit, beállnak az aurádba.

Ha köztük élsz, akkor lehet, hogy szimpatikus ez, mert közvetlenség oldala is van ennek.

2021. jún. 11. 23:48
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
Ostoba bunkók. De tényleg fiatal férfiak zéró nyelvtudással, ez ilyen tipikusan szerb/román igénytelenségi motívum.
2021. jún. 12. 14:24
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
Kultúra nélküli nép.
2021. jún. 17. 22:03
 5/12 felkelhetetle ***** válasza:
63%
Csak, hogy mondjak valami pozitívot a sok negatív után, sokkal lazábbak a magyaroknál, ott annyira nem búval b*szottak az emberek, mint otthon, hiába élnek alacsonyabb színvonalon. Tudnak élni, adnak az életre.
2021. jún. 18. 15:11
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó: igen, tudnak élni. A megkeresett fizetésüket (ami 300-450 euró között mozog, még egy egyetemi tanár is 500 eurót kap nálunk) elköltik kávéra, cigire, bulizásra. Sokan minden nap kávézóban isszák a reggeli kávéjukat. Fél napot fogadóirodákban ülnek, otthon is azon gondolkodnak hogy kire fogadjanak. Ennyit róluk, ilyen férfiak melett aztán jó kis jövőt lehet tervezni. Mindent hitelre vesznek meg, még 1 porszívót is részletre kell megvenniük, mert annyira elkávézgatják a pénzüket hogy nem tudnak kifizetni 1 porszívót. Persze nem mindenki ilyen. Ahogy haladsz dél felé, annál több ilyen példánnyal találkozol. Északon még normálisabbak, kultúráltabbak az emberek, bár itt is van sok erőszakos és bunkó "férfi". Inkább állatnak nevezném őket.
2021. jún. 18. 16:23
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
6-os vagyok. Azért ilyen lazák, mert nem aggódnak a pénz miatt, nem érdekli őket hogy mi lesz holnap, egyik napról a másikra élnek. Megveszik a Nike futócipőt és a Lacoste papucsot, mert az divatos, az a menő, ha a hónap végén nem lesz pénzük ételre az már nem érdekli őket. Kölcsönkérnek valakitől, vagy elmennek egy fogadóirodába fogadni, hátha nyernek pár ezer dinárt ami elég lesz a következő fizuig.
2021. jún. 18. 16:33
 8/12 felkelhetetle ***** válasza:
78%

6 Nekem nem kell magyaráznod én délvidéki vagyok. :) Abban igazad van, hogy olyan nagy jövőt nem kell ilyen emberek mellet tervezni, viszont a lazaságot igazán eltanulhatná a magyar fél is mert a sok stressz, idegesség, ugyanúgy kinyírja az embert mint a ,,cigi kávé" életvitel, sőt a stressz még jobban.

Azt meg, hogy hitelre vesznek egy porszívót is, az azért nem annyira mérvadó, hiszen, Nyugatra igy Magyarországra is nagyon jellemző, hogy a leghétköznapibb tárgyakra is hitelt vesznek fel, sőt a Nyugatra ez még sokkal jobban jellemzőbb mint Szerbiára. :) Ugyanúgy, ha Nyugaton meglátsz egy drága autós, drágán öltözködő hapsit és mutatna egy bankszámlakivonatott lennének meglepetések jó eséllyel, de ez a fogyasztói társadalom átka. :)

2021. jún. 18. 18:38
 9/12 anonim ***** válasza:
63%
Kevéssel találkoztam, de azok elég egyszerűek voltak, primitívek és erőszakosak.
2021. jún. 21. 12:25
 10/12 anonim ***** válasza:
29%
Horvat ferfiak csinosabbak.
2021. jún. 21. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!