Összeomlóban az életünk, kezdek összeroppanni. Volt aki kijött ilyen helyzetből?
Csak azt tudom mondani, hogy tartsatok ki. Ha férjed talál munkát, márpedig miért ne találna, akkor minden rendben lesz.
Úgy látom elég instabilak a munkahelyei, valami speciális helyen dolgozik? Megbeszélhetnéd vele, hogy talán kereshetne olyat kivételesen, ami kevésbé érdekli, de te munkát válthatnál, aztán ha megvan neked is a jobb hely, akkor kereshetne olyat, ami tetszik neki.
Amíg van tető fejetek felett és van mit enni, addig nincs veszve semmi. Ez csak átmeneti állapot.
Akkor lehet neked is inkább egy részmegoldást kellene választanod. Egy más területre elhelyezkedni, ami azért jól is fizet, de nem stesszes annyira.
80.000 azért elég sok pénz.
Nem tudom mennyit keresel, nem is akarok a zsebedben turkálni, de esetleg elgondolkozhatnál azon, hogy másik munkakört keress.
Én sem a szakmámban dolgozom, mert baromi stresszes volt és nem bírtam idegekkel, ezért váltottam teljesen más területre, ahol ugyanannyit keresek.
A covid nekünk is betett anyagilag, a férjemnek meg megszűnt a munkahelye, az utolsó havi fizetését meg sem kapta, emiatt hatalmas szarba kerültünk.
Én most jelenleg elmentem a meglévő munkám mellett kiegészítésként takarítani. Eleinte baromi megalázónak éreztem, de azt kell mondjam, hogy rájöttem, hogy a nettó 1600-as órabér nem is olyan rossz. :D
Szerintem nézelődj más területen is, nem éri meg feláldozni az egészséged a munka miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!