Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy ne foglalkozzak ezzel?

Hogy ne foglalkozzak ezzel?

Figyelt kérdés

Pár régi kollegám féltékeny volt rám 2 évvel ezelőtt, és sok rosszindulatú, gonosz dolgot mondtak rólam, szembe pedig persze nagyon kedvesek voltak. Ők még mindig ott dolgoznak, én azóta eljöttem onnan, sokkal jobb állásom van, azt csinálom amit szeretek, mellette tanulok is és megvannak a régi és lettek új barátaim is.

Nem beszélünk azóta, hogy megtudtam milyenek is valójában, közösségi oldalakon sem követem őket, de néha fel szokta dobni pl. az insta a képeiket meg ilyenek. Van bennem egy ilyen fura érzés hogy haragszom rájuk, akarom, hogy tudják mennyire szánalmasak és, hogy mennyivel sikeresebb vagyok, mint ők. Ez tudom, hogy tök szánalmas, de ez van bennem. Közben nem szeretnék már ezzel foglalkozni, szeretném elfelejteni őket, tök felesleges rágódni ezen, de valahogy ez még is beakadt nekem.

Ti voltatok már hasonló helyzetben? Hogy engedtétek el ezeket a régi sérelmeket?

Köszi!

25/N

2021. jún. 5. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

En bevallom, csak ugy tudom, ha nem latom oket, nem tudok roluk. Akkor rovid ido utan tenyleg nem ragodok. De ha az Insta feldobna, hiaba gyerekes, blokkolnam oket, vagy arra kattintanek, hogy nem szeretnem latni.

Konnyu azt mondani, hogy szard le, nem mindenki Buddha. Nekem az elvagolagos kiiktatas segit. Ha pedig ossze lennenk zarva, kedvesen, de elmondanam, hogy erzek, mit gondolok.

2021. jún. 5. 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én az első kommentelőhöz hasonlóan blokkolnám őket azzal a különbséggel, hogy nem mondanám meg a szemükbe a problémám. Semmi értelme nincs. Szembesítésnél ugyanis 2 jellemző dolgot csinál sok ember: hazudik és tagad.
2021. jún. 5. 18:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Én az exemmel vagyok így. Nem érdekel már, akkor sem érdekelt amikor szakítottunk, de mégis úgymond várom hogy felkeressen és beolvashassak neki.. nem tudom én sem megmagyarázni ezt az érzést, de bennem van és nagyon sokszor lejátszódik a fejemben..
2021. jún. 20. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!