Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha esetleg válaszhatnál, hogy...

Ha esetleg válaszhatnál, hogy következő életedben hova szüless újjá, mit választanál?

Figyelt kérdés

2021. jún. 4. 18:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%

Bora Bora

Ausztrália, a Nagy-korallzátony környéke

Kalifornia

2021. jún. 4. 21:05
 12/20 anonim ***** válasza:
71%
Ausztrália. Szeretem a meleget és a fehér embereket.
2021. jún. 4. 23:56
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
(Azon belül -lehet furcsa, de- inkább a nyugati part. Perth. És Fremantle drukkernek teremtene az isten.)
2021. jún. 4. 23:57
 14/20 anonim ***** válasza:
53%
És a halálos pókokat, skorpiókat, medúzákat, kígyókat is szereted? (no offense)
2021. jún. 5. 00:15
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy csak valami északi ország, imádom a telet a nyarat meg ugyanannyira utálom.
2021. jún. 5. 02:55
 16/20 anonim ***** válasza:
25%

Nekem édesmindegy.

Az ember olyan, hogy ami van az a szr. "Máshol, biztos jobb." "A szomszéd fűje mindig zöldebb".

Ha csak az időjárást nézzük, ha esik az, ha fúj az, ha meleg van az a baj. még a klímás 4 fal is rossz.

Ha bárhol születnék is újjá, gazdagként, átlagpolgárként vagy csóróként esetleg nyomornegyedbe. Akkor is lesz amit rossznak tartok úgy mint most.

A nézetem nem sokat változna, hisz mindenhol ezt sujkolják belénk.

Ne legyél elégedett éppen azzal amid van, be légy boldog. Mert van akinek jobb, szebb, több és stb jut. De azt hogy hogyan törj fel, azt még a Szabó féle guruk se tudják tökéletesen átadni.

usát sokan jelölték gondolom a fizu, az árak, a helyek és fsztuda mik miatt. Míg az esetleges hátrányokkal nincsenek tisztában.

Ha lehetne olyan családba születnék ahol szeretnek és támogatnak, hogy elérlyek egy oplyan szintet, hogy milliárdokhoz eljusson a szavam.

inkább lennék medúza, vagy grönlandi cápa 400 évig le van tudva a gond a filozofálásról. ellennék, mint hal a vízben.

2021. jún. 5. 06:43
 17/20 anonim ***** válasza:
20%

12-es!

Ausztrália.Szeretem a meleg és fehér embereket.

Amúgy én is nyugati part drukker vagyok, ott még meleg és fehér van.

2021. jún. 5. 10:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Új-Zéland
2021. jún. 5. 17:30
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Valahova Skandináviába, vagy Izlandra. Nem feltétlen a hideg miatt (na persze az is vonzó számomra).
2021. jún. 5. 17:32
 20/20 n+1 válasza:
100%
Dánia
2022. aug. 31. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!