A nőknek miért kell annyit takarítaniuk otthon?
Ja és arra válaszolva, hogy mi mindent lehet hosszan takarítani. Nem mindenki él ám összkomfortos lakásban, vagy egyedül és az igények is változóak lehetnek.
Csak, hogy írjak konkrét példákat, én kézzel mosom a ruháink többségét, csak a nagyon kényes darabokat viszem el tisztítóba, mosógép meg nincs. Na most ez által akár egy nap is el tud menni mosásra, nem olyan, mint a mosógéppel, ahol ugye csak megnyomsz egy gombot azt csókolom. Ugyanígy porszívónk sincs, seperni kell helyette Mosogatni is kézzel szoktunk, minden étkezés után, aminél általában 6-10 ember jelen van ergo nem kis munka.
A főzésnél meg nem mindegy, hogy mit főzöl, mert bár a rántotta hamar megvan, a rakott krumpli már nem. Meg ha nem mirelitet használsz, akkor pl. a szilvás gombóc is hosszadalmas meló, hogy haladás tésztát és egyebeket ne is említsek.
Szóval lehet, azért tesznek-vesznek folyton, mert mások az igényeik, mint neked.
Minél többen vannak, annál több a dolog. Esznek, gyűlik a mosatlan, szennyes halom, vasalni való, koszos a kád, wc, akaratlanul is behordja az ember a lábán a koszt, amit aztán papucs ide-oda, szét van hordva. A ruha is "porzik", tiszta szösz a parketta meg a polc is poros lesz.
Hát ezért.
14
Hat ha újrakezdi akkor őt repítem nem a ruháit 😅
"10es ezt én is próbáltam,csak én a szemük ellőtt dobtam a kukába,utána egy ideig a szennyesbe rakták,majd eltelt 2hónap és kezdődött minden előlről.:)"
Akkor elölről kezded te is a tanítást... Addig amíg nem csinálják meg jól. Te vagy az, aki magára vállalja a munkát másoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!