Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik típusba tartozól? A...

Melyik típusba tartozól? A nyalizós vagy inkább nem fogsz nyalizni hogy elérj bármit is?Inkább saját magad akarsz elérni mindent úgy hogy közben nem alázkodsz meg?

Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 10:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10

A nagyfonokodnek igaza van de azért vannak kivételek,csak kevés

2021. jún. 1. 11:18
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
11 Érdekes módon nekem eddig 3 cégnél is sikerült komolyabb sikereket elérnem mindenféle nyalizás nélkül, szóval innentől kezdve mondhat bárki bármit, nem fogom elhinni. Igen, van egy csomó olyan hely - mint az előző munkahelyem is, de olyan cégnek meg dolgozzon a halál.
2021. jún. 1. 11:20
 13/18 anonim ***** válasza:

12

Senki nem mondta hogy nyalizas nélkül nem lehet a csúcsra törni

2021. jún. 1. 11:24
 14/18 anonim ***** válasza:
63%
Nyalizós. De nem a feljebbjutásért, hanem a lejjebbjutás elkerüléséért.
2021. jún. 1. 12:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Én általában elérem, hogy engem istenítsen, még a nárcisztikusok is a kegyeimet keresik.
2021. jún. 3. 08:04
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 hogyan csinálod?
2021. jún. 3. 09:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
16: Gyógyszerre iszik, és helikopternek képzeli magát olyankor.
2022. dec. 7. 17:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Aki “ nyalizik” az soha nem fogja be ismerni, illetve soha nem tudja magáról, hogy ő azt teszi. Nekem is volt már viszonylag jó viszonyom főnökkel, de mindig tartom a távolságot. Nem szabad átmennie egy szorosan meghúzott határon. Na ezt a lépést a magyar ember nem tudja meglépni. Egy jól működő Németh cégbél, ahol nem bevándorlók dolgoznak, ezt szorosan el tudják különíteni. Lehet hogy munka után meg isznak egy 3-4 sort akár a főnökkel is, de másnap a munkahelyen nem kérnek szívességeket tőle, illetve nem tűnik úgy mint ha nyaliznának.
jan. 21. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!