Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ugye még normális, ha...

Az ugye még normális, ha introveltáltként kb.1-3 óra társaságban töltött idő után kimerülők?

Figyelt kérdés

Nem kell ahozz beszélgessek emberekkel. Tömeg közlekedésen kevesebb,mint 1 óra után hulla fáradt vagyok.

Munkában, amit szeretek meg 3 óra elteltével vagyok kész káó és nem tudok utána elvonulni sem, feltöltödni vagy vmi. Enne oka, h a végtelenül nyugodt természetem nagyon lobbanékony lett idk miért.

Vkinek volt már hasonló tapasztalata? Mi vált be neki?

2021. máj. 27. 18:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, magyarul hogy van, de nézz utána a highly sensitive person kifejezésnek.
2021. máj. 27. 20:40
 12/14 anonim ***** válasza:

egyébként az introvertáltakkal foglalkozó könyv szerzője és címe:

Susan Cain : Csend - A hallgatás ereje egy harsány világban

2021. máj. 30. 14:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Igazából nem akarok introveltált lenni. Szeretem a társaságot csak nem tudok érvényesülni benne.
2021. máj. 30. 15:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Az introvertált és az extrovertált személyiségtípusok részben adottságok, de az, hogy ki mennyire visszahúzódó, társaságkedvelő, barátkozó, az már sok minden más tanult készségektől is függhet.
2021. máj. 30. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!