29 évesen szűznek lenni ciki??

Hát ezzel a sztorival az is maradsz. 😂
Amúgy én nő vagyok, 30 elmúltam az első szexuális kapcsolatomkor. Nem azért mert ronda vagyok, hanem mert egészségügyi probléma volt, konkrétan vaginizmus, utána lehet olvasni. Nagyon gáz volt, évekig féltem orvoshoz fordulni, csak éreztem hogy baj van.
Aztán egyszer mégis.. Műtét lett a vége. Utána jött a szerelem, aztán egy másik kapcsolat, és végül a harmadik, ami házassággal és gyerekkel végződött... Úgyhogy ne aggódj, nem vagy egyedül.
Meg nem késted le a hathuszast. 😉

Nekem kesz csoda,hogy ilyen fogalmazassal es helyesirassal sikerult regisztralnod es meg kerdest is kiirnod a gyakorira.
Menj el valakihez a rosszlanyokrol,ha zavar.
De troll szagot erzek..

Nem a növekedési hormon, hanem egy pszichológus segítene. Segít feldolgozni a traumádat.
Nem lesz könnyű, de segítséggel menni fog.

Nem semmi életút.
Szerintem ha már ennyit vártál vele, szerintem aranyos lenne ha majd a leendő feleségeddel csinálnád először. Nem vagyok vallásos, de van ebben valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!