Lányok, nők, ti szerettek kifejezetten nagy, bő kapucnis pulcsikban és oversized pólókban járni? Nagyon furcsának tartanátok, ha egy fiúnak ez pont, hogy bejönne, imponálna és tetszene neki, ha ilyen típusú felsőkben jártok?
Csak mert ugye nagyon sok férfinál derogál ez a fajta öltözködés egy lányon, és jobban szeretik a feszülős, többet mutatós darabokat.
Ha leírjátok az életkorotokat is a válaszotok végén, azt megköszönöm :)
Én pontosan ezeket hordom màr évek óta, pedig nem vagyok kövér, szerintem jó testem van meg teszek is érte, mozgok rendszeresen egészségesen tàplàlkozom. Ruhàban a kényelem diktàl nàlam.
Nem kedvelem a passzos cuccokat mert kényelmetlen, mellemet popómat nem mutogatom mert nem szeretem ha a férfiak méregetnek, benéznek, kifejezetten zavar. Szexi bő ruhàkban is lehet egy nő, minden a kisugàrzàson és önbizalmon múlik.
30 éves vagyok.
én nemszeretem magamon az extrabő dolgokat.
viszont hosszban érjen mindenképp egy bármilyen pulcsi a derekam alá; necsak épphogycsak elérje a derekamat, hanem takarja is teljesen, és még az alá is érjen, ha pl lehajolok cipőt kötni, akkorse legyen kint a derekam lehetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!