Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy nagyon sok...

Miért van az, hogy nagyon sok vezető és főnök a fiát teszi meg örökösévé még akkor is, ha van egy lánya, aki jobban teljesít a fiánál?

Figyelt kérdés

Miért nézik le a nőket az üzleti életben? Schobert Norbi is a fiát akarja örökösének, a lánya nála, mint vezető, szóba sem jöhet.

Rengeteg családban azt látom, hogy a fiú a minden. Ő a trónörökös. A lány meg csak van.

Az már ok sem lehet, hogy nem viszi tovább a nő a családnevet, mert a gyerek kaphatja az anya vezetéknevét is, nics jogszabály arra vonatkozóan, hogy ne kaphatná.

#örökösödés #hímsovinizmus #lány utód #fiú utód
2021. máj. 23. 17:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
1%

Mi ez itt, komplexusos, férfigyűlölő pcsák gyűjtőhelye?

Na ezért nem akarnak titeket sehová, egyrészt hülyék vagytok mindenhez, hisztizni azt tudtok, de dolgozni sosem voltatok, lesztek képesek, de igényeitek az aztán van.

2021. máj. 23. 19:03
 12/24 anonim ***** válasza:
81%

Undorító vagy, csak a kifogásokat keresed. Igenis kell minden helyzetben önkontroll, nem lehet úgy élni, hogy jaj, én most nagyon dühös vagyok, ezért megölök valakit, jaj, én most nagyon kanos vagyok, ezért megerőszakolok valakit.

2021. máj. 23. 19:10
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Unalmas!
2021. máj. 23. 19:15
 14/24 anonim ***** válasza:
79%

" Igenis kell minden helyzetben önkontroll, nem lehet úgy élni, hogy jaj, én most nagyon dühös vagyok, ezért megölök valakit, jaj, én most nagyon kanos vagyok, ezért megerőszakolok valakit."

Nem hát, ezért küldik dutyiba az ilyet. Ez most mire akart érv lenni?

2021. máj. 23. 19:26
 15/24 anonim ***** válasza:
79%
Hogy konkrétan legalizálod a nemi erőszakot, a gyilkosságot, és mentséget keresel rá.
2021. máj. 23. 19:33
 16/24 anonim ***** válasza:
66%
Hol tettem bármi ilyesmit?
2021. máj. 23. 19:35
 17/24 anonim ***** válasza:
96%

3 ez baromság. En pont azt látom hogy a ferfiak hoznak erzelmi alapu donteseket, csak nem ezt hangoztatjak.

Sokszor elofodul hogy nokent taktikazni kell, nem lehet elmondani a fonoknek h figyi ez ezert meg ezert lenne jo..neeem arra az a valasz hogy nem jo. De erdekes amint ugy alakitjuk h kb azt hiszi ő talalta ki, mindjart jo az ötlet..erdekes nem?

Szerintem pont forditva van egyebkent, hanyszor hallom h jaj nem kell túl agyalni stb es ezt nokre szoktak mondani. Nem akarom bamtani a ferfiakat de amit ti tiszta logikanak hisztek az sokszor az egyszerubb valtozata a dolgoknak. Annyi hogy a nok jobban kifejezik az erzelmeiket, de egyebkent ez is erdekes kerdes. Ugye ki az erzelmi labilis? A nok akik kifejezik( oke lehet tultoljak) vagy a ferfi aki beszelni sem tud rola annyira nem tudja kezelni? Szerintem pont az hoz felindulasbol dontest aki kezelni is alig tudja.

2021. máj. 23. 20:05
 18/24 anonim ***** válasza:
95%

"Na ezért nem akarnak titeket sehová, egyrészt hülyék vagytok mindenhez, hisztizni azt tudtok, de dolgozni sosem voltatok, lesztek képesek, de igényeitek az aztán van."

Vicces a hozzászólásod, mert a tiéden kívül egyik hozzászólást sem lehet hisztinek minősíteni.

Hol élsz amúgy, milyen közegben, hogy nem láttál még nőt, aki képes dolgozni?

2021. máj. 23. 20:42
 19/24 anonim ***** válasza:
93%

"A nők sokszor (tisztelet a kivételnek) érzelmi alapon hoznak döntést logika helyett, ami nem egészséges az üzleti életben."

Erről hirtelen az a történet jutott eszembe, amikor a volt párom munkahelyén (agrár szféra, akkor évi több, mint egy milliárd forint árbevételű cég) megüresedett a személyi asszisztens állás a vezérigazgató mellett.

Megpályázták elég sokan. Volt, aki szakirányú diplomával, folyékony angol és német nyelvtudással, több év gyakorlattal. Kit vettek fel végül? Egy szőke, hosszú hajú hölgyet érettségivel, a volt párom becslése szerint minimum 95 F kosaras mellekkel.

A HR-esnek égett a feje a döntés után, a volt párom meg a többi férfi kolléga meg még hónapokig ugratta valami "aki tud, az tud" típusú poénnal, amire már nem emlékszem szó szerint.

De értem, hogy egyes férfiak világában így néz ki egy racionálisan meghozott döntés.

2021. máj. 23. 20:54
 20/24 anonim ***** válasza:
Elsőre az ugrott be, hogy a nők elmennek szülni. Akkor évekre is kiesnek a munkából, nem fognak tudni üzlettel foglalkozni amikor el kell látni egy kisbabát.
2021. máj. 23. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!