Szerinted megéri Máriának lenni, csak azért mert 45 névnapja van egy évben? (45 plusz alkalom inni és bulizni)
Figyelt kérdés
2021. máj. 21. 23:21
1/13 anonim válasza:
Én még 45 névnap kedvéért se lennék Mária
16 F
2/13 anonim válasza:
Több Máriát is ismerek, mindannyian csak egyszer ünneplik.
3/13 anonim válasza:
Dianna Ma Riska vagy piás Rozi...
4/13 anonim válasza:
Ennyi névnapot nem is lehetne megünnepelni Magyarországon, ha komolyabb ajándéknak is társulnia kellene a felköszöntéshez... :D
Egyébként meg kiválasztanak egy napot, és azon ünneplik, ahogyan a Lászlók, a Jánosok is például...
5/13 anonim válasza:
Tetszik ez a kérdés. :) Amúgy nekem nem Mária a kedvenc nevem. :)
7/13 anonim válasza:
Nem. Alig van ismerosom ugyhogy nem eri meg. Igy se kapnek ajandekot
8/13 anonim válasza:
Ismerek Máriát, egyszer ünnepli a névnapjàt, de én egy évben felköszöntöm kb tízszer. 😂
Ennyi erővel Pàlnak is érdemes lenni.
9/13 anonim válasza:
Mi a francnak van ennyi névnapja…
10/13 anonim válasza:
9-nek: asszem volt több ilyen szent is abból a névből, amelyiknek több névnapja van. :) #5.voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!