Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik csoportba csatlakozzak?

Melyik csoportba csatlakozzak?

Figyelt kérdés
Új gimibe kerültem és az osztályomban a lányok három Messenger csoportot csináltak. #Cukiló, #Normik és #Rousseau. A lényeg, hogy beszéltem a menő lánnyal, aki a #Cukiló vezetője és azt mondta, hogy csak azok csatlakozhatnak, akiknek van lovuk, ezért behazudtam, hogy van. Eddig oké, de én mondtam hogy 46 kiló vagyok, mert azt hittem az nem sok, de azt mondta hogy 30-nak kell lennem. A #Rousseauban csak két lány van, az egyik azt mondta, csak szivatnak. Szerintem ez nem igaz, mert egyébként jó arcának tűnt. Nem szeretnék a #Rosseauhoz menni, mert nem vagyok olyan okos és ott nagyon-nagyon stréber lányok vannak. A #Normik vezetője nagyon bunkónak tűnik, kb. levegőnek nézett. Mit tegyek?
2021. máj. 20. 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Irgalmas Isten... :'(
2021. máj. 20. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
utoljara 2013-ban lattam ilyet jezus gyere le
2021. máj. 20. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kisegítő iskoláról van szó?
2021. máj. 20. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Aham, eme keresés elolvasása után, ha valaki éppen az emberi élet elpusztítását tervezi kérem lépjen kapcsolatba velem, segítenék.
2021. máj. 20. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
És mi van, ha egyikhez sem csatlakozol, hanem adod önmagad és éled az életed és tanulsz?
2021. máj. 20. 19:38
 6/7 anonim ***** válasza:
49%
Hát... Nemtom ahol több szimpatikus ember van
2021. máj. 20. 19:55
 7/7 anonim ***** válasza:
67%
Egyikhez se csatlakozz. A gimi csak négy év. Ez a világ megszűnik és utána jön 60-70 év, amikor senki sem kérdezi van e lovad.
2021. máj. 20. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!