Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Különböző etnikumú embereknél...

Különböző etnikumú embereknél meg lehet figyelni jellegzetes arcvonásokat?

Figyelt kérdés

Én a magyaroknál azt figyeltem meg, hogy sokszor olyan az arcuk, hogy nagyon szúrós tekintettel tudnak nézni. A szemük formája kicsit, mint egy sasé:D

A franciáknál azt hogy szürreális formájú orruk van és sokszor előre áll és hegyes a vége.

A férfiak arca sokszor karakteresebb, tehát jobban észreveszem ezeket.

2021. máj. 18. 08:54
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Így konkrétan nem fogalmaznám meg, de a jelenség létezik, igen. Amikor külföldön éltem, elmentem egyszer egy rendezvényre, ahol kiszúrtam két lányt, akikről azonnal tudtam, hogy magyarok, pedig nem hallottam beszélni őket. Egyszerűen nyilvánvaló volt. Nem akartam, hogy hülyének nézzenek, ezért figyeltem őket egy darabig, de egy fél óra múlva csak megkérdeztem, és igazam lett. Nem párkeresési szándék volt, én is nő vagyok, csak úgy szimplán megörültünk egymásnak. :)

Később ezt elmeséltem ezt a kinti barátaimnak, de nem tudtam konkrétan elmondani, honnan jöttem rá. Egyszerűen nem olyan arcuk volt, mint a kintieknek, hanem olyan, amilyen én itthon megszoktam.

2021. máj. 18. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Még egy darabig igen, aztán már kevert lesz a társadalom és ilyen érdekességeket sem lehet megfigyelni.

Pl. én a japókat meg a kínaiakat ,koreaiakat keverem, de egy örményt egy grúztól meg tudok különböztetni. Pedig szinte ugyan azok. Vagy egy kurdot egy töröktől.

2021. máj. 18. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor emberek csontjait vizsgálják akkor is megtudják állapítani például a járomcsontból hogy milyen etnikumú lehetett az illető
2021. máj. 18. 09:15
 4/6 Sunshinedoll ***** válasza:
A francia meg a magyar az nem etnikum.
2021. máj. 18. 13:22
 5/6 A kérdező kommentje:
2-es: Én is keverem kelet ázsiai embereket, de szerintem a kínaiak kicsit szebbek, mint a többi, a nők mindenképp:)
2021. máj. 19. 20:24
 6/6 Sunshinedoll ***** válasza:
A kínai sem etnikum.
2021. máj. 19. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!