Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Steve Jobs jó ember volt?

Steve Jobs jó ember volt?

Figyelt kérdés

2021. máj. 16. 22:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16%
hogy jön ahhoz bári hogy megítélje a másikat? Pláne egy halott vadidegen embert. Még a szomszédodat akit 30 éve ismersz se ítéld meg. Nézzél magadba kedves kérdező és magadat ítéld meg! :)
2021. máj. 17. 08:29
 12/15 A kérdező kommentje:

Én nagyon rossz embernek tartom magam, néha hányok is magamtól. Már nagyon várom a véget, de úgy érzem, még hosszú út vár rám addig, az öngyilkossághoz meg gyáva vagyok. Így marad a szenvedés, a mások megalázása, lelkibántalmazása addig. Remélem egyszer rosszul mérem fel a helyzetet valakivel kapcsolatban, és olyanba kötök bele, aki jól agyonver.

És ezt nem fogom arra, hogy olyan impulzusok értek gyerekkoromban szülők és más családtagok által, és a felnőtt életben is, ami miatt ilyen lettem, mert a lehetőség mindig ott van a változásra, és csak rajtam múlt volna az is, hogy megváltozzak, a saját életem éljem, de már számomra késő.

2021. máj. 17. 08:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
nemtom, nem ismertem személyesen
2021. máj. 18. 12:33
 14/15 moozygoo ***** válasza:
84%
Az alkalmazottaival trágya volt, a kollégáival egy paraszt a lányát se tartotta sokra.
2021. máj. 18. 19:55
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Steve Jobs nem volt jó ember, egy köpedék hippi volt, szakmailag is, emberileg is.
márc. 18. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!