Hogyan lehet plüss állatokról leszokni?
Figyelt kérdés
3 éves korom óta van egy plüss nyuszim. Még a rég meghalt nagypapám adta nekem ajándékba. Most már 23 éves vagyok de egyszerűen nem tudok elszakadni tőle. Ha nem vihetem utazás alatt magammal nem tudok aludni. Félek ha lesz egy komolyabb kapcsolatom és össze költözünk ki röhögnek. Nem tartanám gyerekesnek ezt. De megnyugtat engem ha azzal aludhatok és biztoság érzetet ad2021. máj. 16. 20:06
11/18 anonim válasza:
Úgy néz ki, hogy eddig ő a leghűségesebb társad.😊😘
12/18 anonim válasza:
Majdnem 16 éves voltam, amikor édesapám elhunyt. Sokáig az egyik pulcsiját öleltem (eleinte még éreztem az illatát is rajta)
Szép lassan elhagytam, de segített. Nem is szólt érte senki.
13/18 anonim válasza:
Én 22 vagyok jelenleg egy nagy unikornissal alszok amit a páromtól kaptam ha összebújva alszunk nem alszom vele de egyébként mindig az ágyban van páromat nem zavarja, kis párnának használja (vannak régebbi plüsseim, tehát na nekem is kiskoeom óta meg van a szokás hogy ölelek vmit alvás közben, sokáig egy hosszúkás ikeás parnát ölelgettem az nem olyan cink de koliban sem piszkáltak soha a plüssök miatt)
14/18 anonim válasza:
Mi 10 éve élünk együtt, 7 éve vagyunk házasok, és van egy macska, egy kutya, és egy kaka plüssfigura az ágyunkban.
15/18 anonim válasza:
négyévesen kaptam egy plüsscicát a dédimamától (aki technikailag még él, de a mániás depresszió és a teljes agyi leépülés már rég elvette azt az embert, akit szerettünk), most 22 vagyok, ha éjszaka lelököm az ágyam széléről, megébredek, összeszedem, visszaalszok. az, hogy minden útra jön velem, alap, és kevéssé izgat, mit gondol a biztonsági tiszt, amikor átnézi a kézipoggyászomat. az a nyomorult textildarab többet volt mellettem, mint bárki élő ember ezen a világon, úgyhogy kritikának helye nincs. ha én kellek, kelljek cicástul, ha nem én kellek, találsz mást. (amúgy ahogy üldögél a fejemnél, hat díszpárna és további kéttucat plüss társaságában, nem tudom mi lenne vele a baj, ez a dekor és kész.)
16/18 anonim válasza:
Én azóta hurcolom magammal kb az összeset, mióta elköltöztem otthonról (10 éve), és a mostani a 23. albim. Kapcsolatom is van, nem röhög ki egyáltalán, az exeim se tették, Ez az én dolgom abszolút. Te se aggódj, az a nyuszi fontos.
17/18 anonim válasza:
22 éves vagyok, nemrég költöztem össze a párommal. Ő is hozta a plüsseit, én is :D
(Az egyik macija tőlem van)
Amikor először mentünk Ikeába, akkor pont voltak olyan plüssök, amiket gyerekek rajzai alapján készítettek. Ezek megvásárlásával szegény sorsú gyerekeket lehet támogatni, meg is vettük az összes fajtát.
Ezeket majd el is akarjuk adományozni olyan gyerekeknek, akiknek még játékai sincsenek, de az egyik különösen a szívünkhöz nőtt, így marad :D (jó hogy kettő van belőle)
18/18 anonim válasza:
Miért kellene róla leszoknod? Mindenkinek jól jön egy kis biztonságos kapaszkodó, nincs ezen mit szégyellni. Senki sem fog kinevetni egy plüssnyuszi miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!