Ez a dolog csak Amerikaban divat mostansag?
Tehat ma neztem a kedvenc youtuberemrol (Danny Gonzalezrol) egy videot, amelyben sirva ker bocsanatot az emberektol akiket esetleg megbantott. Igy utanna neztem hogy mit tett...
A tortenet az volt hogy 3 eve csinalt egy videot ahol hasznalt egy kevesbe ismert rasszista szot (a mexikoi emberekre szoktak mondani hogy "beaner" ). De egyreszt valoszinuleg nem tudta hogy ilyen banto lehet, masreszt o Jake Paul szavait idezte es abban volt ez a szo
Nekem magas hogy miert 3 ev mulva kell megsertodni rajta (ertem hogy valoszinuleg akkor latta az illeto a videot, de 3 eve volt Danny nem is emlekezhetett ra).
De amugy is az o papaja mexikobol jott.
Egyre fejlődik a világ,egyre érzékenyebbek az emberek,egyre több szabály lesz,már van hogy butaság mindent is szabályozni.
Itthon még nem halottam ilyenről de majd el jön ide is.
Nem is ismered ot. O nem Jake Paul, Ricegum vagy hasonlo.
Egy szemely rairt ezzel az indokkal (Danny le is torolte a videot annak ellenere hogy par millios megtekintese volt)
Aztan tobben is megosztottak a klippet azt hiszem Twitteren, szoval sok okos azt hiheti hogy rasszista kontextus nelkul, mert hiaba a vezetekneve spanyol akkor is o ho feher boru.
Spanyolban is vannak fehér színű emberek csak úgy szólok.
Vannak a csokik akik Marokkóból vándoroltak be.
Fejlődni fejlődik - hiszen valami kialakul. Csak éppen nem javul, hanem hatványozottan romlik. A "fejlődés" azt jelenti, hogy valami végbemegy.
(Én meg a #2 voltam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!