Fikció. Halálra ítélnek, már nem fellebbezhetsz, jogerős az ítélet, és végrehajtják. Egyetlen megmaradt jogod, hogy bekérheted a civil ruhádat a rabruha helyett, amiben az utolsó órákat eltöltheted, és amiben kivégeznek majd. Mi lenne az?
Figyelt kérdés
Tudod, hogy abban a ruhában kell meghalnod. Mi lenne az? Valami kényelmes, vagy valami full elegáns?
Melegítő, vagy öltöny, vagy egyéb?
2021. máj. 10. 09:31
11/12 anonim válasza:
Kedvenc kantáros farmeremben és kockás ingben akasszanak fel.
12/12 anonim válasza:
Két lehetőség közül választanék:
1. Mivel egész életemben csak fekete ruhákat viseltem, ugyanúgy öltönék fel, mint mindig. Fekete póló, fekete pulóver, fekete nadrág, fekete futócipő. Egyszerűen, méltósággal.
2. Valamilyen provokatív öltözetet viselnék, például egy olyan pólót, amin rendszerellenes felirat, vagy az engem kivégeztető hatalom áthúzott jelképe látható. Ez utóbbi viseletet lehet, hogy nem engedélyeznék nekem. Ebben az esetben maradnék az első opciónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!