Miért baj az, ha valaki jó ember?
Lehet, hogy nem a "jóságod" miatt tartanak tőled, hanem amiatt, mert jobb az énképviseleted az átlagnál, és nehéz téged manipulálni, irányítani.
Én legalábbis így vagyok ezzel, és különösen a másokon uralkodó embereknél látom, hogy úgy közelítenek hozzám, mint egy hímestojáshoz. :D
Kérdező, nem szoktam Wass Albertet olvasni, de egy ismerősöm igen. Van egy jó idézet belőle. (Fogalmam sincs melyik könyve):
"Sok törpe kivágja az óriást."
Ha magasabb morális szinten állsz, akkor azért félnek tőled. Nehezebben manipulálnak és húznak le. Ez jó. Csak vigyázz ki ne vágjanak.
#7-es köszönöm az idézetet!
Igen, tudom, hogy nem kéne, de az a gond, hogy van aki tényleg szabályosan fél tőlem ha magamat adom, és nem butítom le magam. Egész sokan. :(
Volt olyan aki egy az egyben mondta hogy "ő fél az okos emberektől mert biztosan kihasználják majd" (hozzáteszem, nem tartom magamat a legélesebb késnek, de nem vagyok funkcionális analfabéta, csak egy kicsit szerencsétlen. Xd)
Szóval köszi még egyszer 7es! <3
(5ös voltam; kérdező, bocsi az töltelék válasz miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!