Ez a sors fintora volt ?
Sziasztok. Egy nagy család vagyunk, 5 gyermek, férjem és én. Boldogan élünk, anyagi helyzetünk átlagos, de mindent megteszünk a gyermekeinkért.
Él a falunkban egy fiatalember, aki mindig egyedül van, kicsit furcsa. Hallottuk már nem egyszer magában beszélni, és mint ha válaszolt is volna valakinek... A férjem mondta hogy lehet kicsit bolond, bár nem szeretem ezt a szót, sértő. De tényleg elég furcsa...
Múlt héten eladtuk az autónkat, egy nagyobbra szerettük volna cserélni. Hétszázezer forintért adtuk el. A férjem tegnap szeretett volna autót vásárolni, 1,2 millió forintért. Csak a Balf@sz, már elnézést hogy így fejezem ki magam, elhagyta a tárcát, amiben a pénz is volt. Sík ideg volt, ő is én is, átkutattuk az egész házat... Tegnap egy olyan 9 óra felé, valaki dörömbölt a kapun, elég erősen, mint akinek ég a háza. Férjem kiment, és az a fiú volt az, aki furcsán viselkedik. A dörömbölésre felkeltek a gyerekek is. Kimentem én is, kérdeztem hogy mijáratban. És tudom hogy hihetetlennek hangzik, de a pénztárcát hozta vissza, amiben benne volt az 1,2 millió forint.
Odanyújtotta a férjemnek, de ő nem hitte el hogy ilyen van. Én is csak néztem, majdnem elsírtam magam ezen.
Férjem akart neki adni egy kis pénzt, a becsületességért, de azt mondta hogy amire igazán szüksége lenne, azt úgysem tudja megvenni... Majd elment.
Kb hajnali 3 ig beszélgettünk erről, próbáltunk rájönni hogy miért adta vissza. Szerintem mindenki eltenné, ha találna ennyi pénzt. Furcsa volt ez számunkra, de nagyon hálásak vagyunk neki...
Szerintetek miért adta vissza ? Vagy ez a sors fintora lehetett, hogy akiről azt gondoltuk, hogy zavaros picit, az a legnormálisabb ember?
Bocs, de ebben mi a fura?
Elnézést, de nem mindenki cigány, politikus, meg szemétláda az országban, nem mindenkinél alap a lopás.
Ha visszavitte a tárcát, gondolom tudta, kié. Vagyis bele volt írva a cím vagy a tulajdonos neve. Ha ismer titeket, elég durva lett volna lenyúlnia ennyi pénzt. Pláne, ha tudja, hogy ti sem vagytok gazdagok.
Én a tárcát max akkor tartom meg, ha:
-fogalmam sincs kié lehet, így nincs kinek visszaadni
-nagyon szegény vagyok és éhezem
-jóval kevesebb pénz van benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!