A cigányok nem szeretik, ha világos van a lakásukban?
Mert 1 fizetni kéne a számlákat
2 így nem olyan észrevehető a szemétdomb amiben élnek egyesek...
Az ablak relatíve drága. Minèl kisebb egy ablak,annál olcsóbb rá az ablak,ha meg betörik,könnyebb befóliázni. Plusz a legtöbb putrit melléképületből alakítják,azon megint kicsi ablak van.
Nàlunk a sor a temető mellett van,éjjel mindnél ég a villany,mert félnek a halottaktól.
Szabolcs megyében élek
Az ablakkal általában az van, hogy nincs rajta üveg, vagy hiányos, rosszul szigetel, és amiatt van valamivel befedve, beragasztva.
Villany meg nyilván vagy nincs, vagy csak akkor kapcsolják fel, ha nagyon muszáj, hogy ne kelljen sokat fizetni.
Meg hát akikről te is beszélsz, elmaradott vidékeken a romák örülnek, ha találnak valami omladozó viskót, amibe be tudnak költözni, nem azt nézik, hogy mekkora meg milyen nyílászárók vannak.
Én csak nevetni tudok ezeken, jó kis "tévhitek".. 😂
Amúgy vannak civilizált cigok is, mint az en csaladom pl
Én azt tapasztaltam hogy félnek a sötétben.
Az előző munkahelyemen a cigány munkatársak nem mertek este egyedül járkálni a folyosókon, átmenni másik épületbe stb. Kimenni az udvarra végképp nem.
A szomszédom is cigány, egész este megy a lámpájuk 2 szobában is. Olyan a házuk mint egy stadion.
9
A nagy átlagról írunk,kedves. :)
Ha te a civilizált,kulturált romákhoz tartozol,tudod miről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!