A nőket mennyire zavarja a mell méretük? Kaptatok már
sértő megjegyzést miatta?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert a férfiakat mindenhol szét alázzák a farok méret miatt, csak a nagy a jó sorolhatnám de már unalmas.
A nők is kapnak hasonló megalázó megjegyzéseket? Azért járnak plasztikai műtétekre? Mert őszintén szólva én nem értem,nekem annyira nem számított soha mekkora a melle a barátnőmnek. 29f
Ez érdekes, nekem csak 70B és soha nem szóltak be, hogy deszka vagyok, pedig nem hordok szivacsos melltartót, csak csipkéseket, amik még le is szorítanak. A legjobb barátnőmnek még kisebb (75A, bár ő hord pushupot) és nem is olyan vékony, mint én, de elvileg eddig soha nem volt rá panasz, tetszett a pasiknak. Most nem tudom, mennyire csak azért mondták, hogy jó a kicsi mell is, hogy ne bántódjunk meg, vagy valóban tetszett eddig mindenkinek, de azért feltézelezem, hogy senki nem akar olyan lánnyal összejönni, aki igazából nem is az esete.
2021. máj. 6. 11:44
12/18 anonim válasza:
Nekem 75b van, és sosem akartam nagyobbat. Tudok hason aludni, bármilyen felsőt fel tudok venni, és sportoláskor sem fáj, ahogy mozog. A testalkatomhoz ez a méret pont passzol is, mert vékony vagyok. A családomban is mindenkinek ekkora kb, és senki sem problémázott rajta. A férfiak se szóltak be miatta (ment is volna a pofon), pont tenyérnyi, ez inkább tetszett nekik :D
Férfi haverok azt mondták többségben, hogy nekik nem a méret számít, hanem hogy ne lógjon a cici. A műmellet kifejezetten elutasították, mert tapintásra nem "az igazi".
2021. máj. 6. 12:05
13/18 anonim válasza:
Futáskor zavar, hogy mozog. De semmi extra, ha kisebb lenne, aránytalan lenne. Annyira nem néznek meg a melleim miatt, annyit nem dob a vonzerőmön. Ha valaki beszól, az inkább azért teszi meg, mert mondjuk kövérebb vagyok, és nem azért, mert hú de jó melleim vannak. Idegesítő ez a beszólogatás mondjuk, de akkor is az lenne, ha mondjuk a hajamra irányulna.
2021. máj. 6. 12:14
14/18 anonim válasza:
Nekem C kosár kell, de se kisebbet nem akarok, se nagyobbat. Zavarni maximum akkor zavar amikor hason aludnék.
2021. máj. 6. 12:22
15/18 anonim válasza:
Engem zavar, én jobban örülnék A-s méretnek (C-s vagyok), mert mozgás közben kellemetlen, ahogy ugrál, alvás közben is zavaró tud lenni. Megjegyzést fiatal tinézsderkoromban kaptam miatta, nem esett túl jól, de nem is traumatizált.
2021. máj. 6. 12:40
16/18 anonim válasza:
Nekem teljesen átlagos, B kosaras. Néha kicsit örülnék neki, ha picit nagyobb lenne, de összességében meg vagyok elégedve a méretével. Legalább kényelmesen tudok aludni hason, ruháknál sem okoz gondot, sportolásnál sem zavar.
2021. máj. 6. 13:42
17/18 anonim válasza:
Nekem a-s, és nem örülnék, ha nagyobb lenne. Még nem szóltak be érte, soha. Ha valalaki próbált is már, akkor annyira nem zavar, hogy nem vettem az utalást.
2021. máj. 6. 13:51
18/18 anonim válasza:
E/F kosárméretem van, mellé vékony vagyok. Kritikát nem kaptam rá eddig másoktól csak saját magamtól, mivel én túl kicsiknek érzem.. Igen tudom, hogy nem azok, de akkor is én így érzem. Már mellnagyobbításon is gondolkodom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!