Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális hogy ennyire rajongok...

Normális hogy ennyire rajongok Németországért?

Figyelt kérdés

Egyszerűen imádom azt az országot nem tehetek róla.

Imádom a nyelvet, aktívan használom is, sőt a telefonom,laptopom,TV-m is német nyelvre van állítva. Folyton csak német YouTubereket nézek, és mindíg Német TV csatornákat nézek. Próbálok minél több német barátot találni a neten. A kultúrájukat is imádom (Persze II. vh-t leszámítva) és a kajáikat is. Folyamatosan német kajákat eszem, és ha nasizok akkor is 99% hogy a polcról a Hitschlert vagy a Ritter Sportot emelem le. MINDENBŐL de tényleg kb. majdnem MINDENBŐL németet veszek, ez érthető írószerekre (na ebből speciel sosem engedek, mindig német íróeszközt veszek, eddig mindegyik kiváló minőségű volt, semelyikkel nem volt probléma),elektronikus eszközökre (kivéve telefon,TV inkább a háztartási gépekre értem) stb. De ki is tervezek költözni, sőt mindenképpen kéttannyelvűbe akarok járni németre. Ez normális vagy bolond vagyok?

2021. máj. 4. 14:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10 Ilyen Tibi csoki féleségeket odakint nem is lehetne árulni szerintem, egyszedűen az nem csokoládé hanem ipari hulladék mint a magyar élelmiszerek jó része.

Kérdező te nem vagy bolond, kívánom hogy érezd jól magad odakint. Sajnos én a magyar tájtól, vidéktől nem tudok elszakadni, amúgy a nemzetet utálom, a magyar embert rühellem és rohadt szar érzés hogy Magyarország Európa segglyuka körülbelül,tele kultúrálatlan, irígy, rosszindulatú véglényekkel.

2022. ápr. 18. 14:44
 12/13 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom mi ez a nagy tibi csoki utálat, tibi étcsokija az egyik legtisztább etcsoki a magyar kínálatban.
2022. ápr. 19. 09:30
 13/13 anonim ***** válasza:
a tibicsoki sz.r
2022. ápr. 23. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!