Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Konditerembe akarok járni,...

Konditerembe akarok járni, miért mondja mindenki hogy ez hülyeség?

Figyelt kérdés
Miért mondják nekem itthon menjek ki kapálni meg ilyenek? Fát vágok füvet nyirok attól nem leszek erősebb. Egy nyomorék gyogyeger vagyok. Úton út szélen belém kötnek a nők elkerülnek nem mehet ez így tovább. 20 évesen már kellett volna járni. Tudom ha jó fizikumom lenne akkor barátnőm is lenne idővel.

2021. máj. 2. 21:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sosem értettem ezt, szerintem nincsen semmi baj vele, ha valaki edzőterembe jár. Én is jártam edzőterembe és már nagyon várom, hogy újra mehessek. Én soha korábban nem sportoltam, egyszerűen nem érdekelt, nem volt hozzá motivációm, untam, nem élveztem stb., majd elmentem edzőterembe egy csoportos órára és akkor tulajdonképpen a zárásig jártam hónapokon keresztül. Nekem egyszerűen ez egy tök jó program volt, emberek között voltam, jó volt a hangulat, volt társaságom, kimozdultam stb. szerettem. Persze, ugyanúgy otthon is tudtam volna edzeni, mert lehet venni eszközöket (ha valaki megengedheti, mert azért valami nem 2 forint), vannak youtube videók és appok, meg el tudsz menni futni stb., de szerintem ég és föld az otthoni és az edzőtermi mozgás. Nekem egyszerűen soha nem volt ahhoz kedvem, hogy most otthon átöltözzek edzős cuccba és akkor ott edzegessek a kis szobában. Még ha lenne hozzá társaságom, akkor esetleg, de egyedül egyáltalán nem. Persze, ki kell fizetni, de hát most istenem, ha az ember megengedheti magának és ő szereti, akkor én ezt nem tartom felesleges kiadásnak.
2021. máj. 3. 11:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem muszáj terembe menni. Funkcionális edzéssel egész szép formát el lehet érni. Mondjuk nekem jobban tetszenek a szálkás pasik, mint az agyongyúrt hegyomlások.

Elmész a Decathlonba, kezdetnek veszel egy 12 kilós kettlebellt, valaki mutassa meg az alapokat és minimális eszközigénnyel nagy eredményt lehet elérni, ezen felül még a kaja az, amire oda kell figyelni, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyaghoz jusson a szervezeted.

Amúgy a terem is csak akkor jó, ha van egy edződ az elején, aki összerajka a kaját és az edzésterved és nem csak kedved szerint váltogatod a gépeket. Lehet anyudék sajnálják, ha erre költenél havi 10 ezreket.

2021. máj. 3. 11:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyrészt semmi garancia arra, hogy ha izmos(abb) leszel, találsz barátnőt, szóval csak ezért felesleges, amúgy is drága mulatság a sok kaja, és később a táplálékkiegészítők miatt. Másrészt pár dolgot tényleg meg lehet csinálni otthon is saját súllyal, vagy egykezes súlyzókkal, és pár bútorral, bár ez később már kevés lesz.
2021. máj. 3. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!