Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért félnek a skizofrén...

Miért félnek a skizofrén férfiaktól??

Figyelt kérdés
Miért van az ,hogy tartanak a skizofrén emberektől például a nők ,hogy nincs nekik kapcsolatuk általában utálják őket az emberek ???
2021. máj. 2. 17:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
aha értem
2021. máj. 2. 17:54
 12/15 anonim ***** válasza:
87%
10 Te is skizo vagy???????? Vagy csak szimplán nem vágod, hogy ez nem az a kategória amit meg kellene oztanom bárkivel nyilvánosan.
2021. máj. 2. 18:04
 13/15 A kérdező kommentje:
nyugi nem kel megosztani
2021. máj. 2. 18:06
 14/15 anonim ***** válasza:
44%
Mert keverik a disszociatív zavar elhollywoodiasított verziójával, ahol egyik pillanatban te vagy az álomherceg, aztán előtör a gonosz alteregó, aki mindenkit megöl. :P Mentálhigiéniás tudatosság a béka feneke alatt.
2021. jún. 25. 06:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Három hónap alatt én is teljesen kikészültem. Látszólag tényleg nagyon kedves. Egyszer találkoztam vele, az a közelség amit mutatott, hihetetlen csoda volt, még az elején. Utána csak online beszéltem vele. Hullámzó volt az egész kommunikáció. Másfél hónap után feladtam vele, mert alap kérdésekre nem válaszolt, mégis volt valamiféle szürreális kommunikáció vele, nem értettem mi vonz benne. Közöltem vele a normál kommunikáció hiánya miatt, amiért nem válaszolt természetes kérdésekre, hogy ő nem bízik bennem és nekem ez sok. Erre ő azt írta, hogy ez hamis érzékelés, hogy nem bízik bennem és neki ebből elege van, vége. Majd három hét után felbukkant újra, mintha mi sem történt volna. Össze-vissza, hol nagyon kedvesen ír, hol pedig semmi. Ez irtó idegesítő, mert néha ghostingnak fogja fel az ember, amíg rá nem jön a valóságra. Ez a skizofrén ember alkalmatlan emberi kommunikációra. Személyesen mikor közel volt hozzám olyan volt mint egy 15 éves gyerek 50 éves férfi létére. Lehet nem csak skizofrén, de minden reakciója eltér a normál emberétől. Senkinek nem kívánom ezt a három hónapot, ráadásul borderline-ként nagyon másként kötődök egy skizofrén emberhez, mint egy viszonylag normális emberhez, így már ezalatt a három hónap alatt is sejtettem, hogy valami nem oké, mert nagyon másképp kötődök. Bocsi, ha kusza volt, nem teljes a leírás.
2023. jún. 29. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!