31 évesen el szeretném kezdeni a főiskolát külföldön, hogy gyermekpszichológus legyek. Jó eséllyel fel is vesznek. Nem túl késő már nekem?
#1 Fasz vagy.
Kérdező, sose vagy túl öreg. 26 éves vagyok, most tört el a lábam, sajnos én sem tudok most dolgozni, de szerencsére van hátterem. Én is ilyesmin gondolkozom és nem szégyellem. Hajrá, fiatalok vagyunk, és kell a szociális kapcsolat is, drukkolok. :) 26F
Én most szakmát tanulok, de ezen az irányon akarok továbbtanulni és főiskolára menni. Legkorábban 30 évesen tudom elkezdeni az egyetemet.
Miért lenne késő? :D
31 évesen már otthonkában babusgatod az unokákat, vagy mi?
Párom diplomaosztóján volt egy szakállas mikulás bácsi is, aki olyan 60 körüli úr lehetett. Sose késő. :)
előző vagyok:
sőt van olyan ismerősöm, akinek az ismerőse (meg nem mondom most hirtelen a szakmáját) gépeket szerelt, sok-sok biszem-bszom alkatrészt monyákolt.
Gondolt egyet, újraérettségizett mindenből, felvették orvosira, és mivel korábban a szakmájában a gépeknél aprólékos babramunkát végzett (acélidegekkel), azóta már sebész rezidens. És tök jól megy neki. :)
Negyvenvalahány éves most a fickó.
Nem vagy idős.
Én 24 évesen kezdtem egy alapszakot (levelezőn), ami négy éves, és utána szeretném még a pszichológiát is elvégezni. Tanulni sosem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!