Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 31 évesen el szeretném kezdeni...

31 évesen el szeretném kezdeni a főiskolát külföldön, hogy gyermekpszichológus legyek. Jó eséllyel fel is vesznek. Nem túl késő már nekem?

Figyelt kérdés
Félek idős vagyok már hozzá de végre (kicsit furcsán hangzik) de meg találtam/ rájöttem mit szeretnék csinálni. Félreértés elkerülése érdekében eddig is dolgoztam. De ezzel úgy érzem tudok segíteni másokon.
2021. máj. 1. 05:31
 1/9 anonim ***** válasza:
3%
Persze. Anya majd eltart addig.
2021. máj. 1. 05:45
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

#1 Fasz vagy.

Kérdező, sose vagy túl öreg. 26 éves vagyok, most tört el a lábam, sajnos én sem tudok most dolgozni, de szerencsére van hátterem. Én is ilyesmin gondolkozom és nem szégyellem. Hajrá, fiatalok vagyunk, és kell a szociális kapcsolat is, drukkolok. :) 26F

2021. máj. 1. 06:12
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Ja de hogy Vagy idős, soha nem késő tanulni, szakmát váltani. A legtöbb embernek 2-3 diplomája, szakmája van manapság már van már, hogy bármikor tudjon váltani ha akar.
2021. máj. 1. 06:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én most szakmát tanulok, de ezen az irányon akarok továbbtanulni és főiskolára menni. Legkorábban 30 évesen tudom elkezdeni az egyetemet.

Miért lenne késő? :D

31 évesen már otthonkában babusgatod az unokákat, vagy mi?

Párom diplomaosztóján volt egy szakállas mikulás bácsi is, aki olyan 60 körüli úr lehetett. Sose késő. :)

2021. máj. 1. 07:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok:

sőt van olyan ismerősöm, akinek az ismerőse (meg nem mondom most hirtelen a szakmáját) gépeket szerelt, sok-sok biszem-bszom alkatrészt monyákolt.

Gondolt egyet, újraérettségizett mindenből, felvették orvosira, és mivel korábban a szakmájában a gépeknél aprólékos babramunkát végzett (acélidegekkel), azóta már sebész rezidens. És tök jól megy neki. :)

Negyvenvalahány éves most a fickó.

2021. máj. 1. 07:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy idős.

Én 24 évesen kezdtem egy alapszakot (levelezőn), ami négy éves, és utána szeretném még a pszichológiát is elvégezni. Tanulni sosem késő.

2021. máj. 1. 07:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sose késő, vágj bele! Amikor informatikus szakra jártam, voltak 40-50 évesek is. Egyedül az elhelyezkedést nem tudom, hogy utána mennyire könnyű.
2021. máj. 1. 07:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne késő, kezd el.
2021. máj. 1. 16:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Dehogy késő. Nyugdíjas ismerősöm lassan diplomázik, és azért iratkozott be, mert félt, hogy unatkozni fog, és szeretné magát frissen tartani. Az egyetem elvégzése életkortól független, nem olyan, mint az általános- vagy középiskola. Késésben pedig nem vagy, ha ez előrelépést hoz, és érdekel is, akkor mindenképpen érdemes belevágni.
2021. máj. 13. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!