Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Idegbeteg vagyok?

Idegbeteg vagyok?

Figyelt kérdés

Most pl. úgy volt, hogy találkozom egy barátommal 7-8 óra körül. Aztán még napközben írtam neki, hogy nem találkozunk-e hamarabb, azt mondta, neki mindegy. Most megbeszéltük, hogy kb. merre menjünk, és kérdezte, hogy akkor mikor. Mondom, 18:00 az jó? Nem jó, ő azt hitte, hogy 7-kor fogunk találkozni, ő még kutyát akar sétáltatni. Na, és akkor ez engem nagyon felidegesített. :D Hogy akkor minek kérdezi meg, ha úgyse jó neki. De tényleg, itt háborgok magamban, és ez 100%, hogy nem normális.

Hasonló eseteknél mindig elgondolkozom, hogy van-e valami mentális problémám, vagy csak simán egy hisztis puffancs vagyok.

Szerintetek?

2021. ápr. 30. 17:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%

13 és fél

😌

≤((≥

_|\_

2021. ápr. 30. 18:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is minden hülyeségen felhúzom magam. Szerintem sem normális ez, de én tudom mi a bajom, sok minden nem jó az életemben, amikre nem tudok hatással lenni, és ezek miatt vagyok folyamatosan feszült. Neked nincsenek ilyen gondjaid?
2021. ápr. 30. 20:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Szüleid? Nekik is vannak ilyen problémái? mert akkor nem csoda hogy neked is
2021. ápr. 30. 22:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Apukám korán meghalt, ő nem tudom, mennyire volt idegbeteg. Anyukám ezután idegösszeroppanást kapott, szóval ő is eléggé nehéz eset volt, de nem éltem sokáig vele. Szóval nem tudom, az egyetemen irreálisan sokat stresszelek pl., meg amúgy is sokat stresszelek, de ezektől nem biztos, hogy így kéne reagálnom mindenre. Csak nem tudom, hogy ez egészségügyileg rendellenes-e, vagy csak simán nem túl jó a természetem. Egyikhez pszichiáter kéne, másikhoz terapeuta, avagy saját magam.
2021. ápr. 30. 23:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Szóval terapeuta a szakirányod, és mégsem tudod mitől lehet?
2021. máj. 1. 09:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs senki aki jobban ismerne téged magadnál, gondold végig az elmúlt időszakot, és próbáld megtalálni a miértekre a kérdéseket, ha nem megy lehet, hogy ilyen a természeted... Lobbanékony vagy
2021. máj. 1. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!