Hogyan definiálnátok a “szülői mintát”?
Kommunikációhoz kapcsolódó beadandóm egyik feladata kifejezések definícióját kéri. Az egyik ezek között a “szülői minta”. A kapott segédanyagban erről sehol nincs szó, a neten meg semmi használhatót nem találtam.
Maga a kifejezés oké, de ezt definiálni..
Valami frappáns megfogalmazás, valaki? :D
"Szülői minta"
Gyermeknek életet adó ember egy darabkája egy szaklaboratóriumban.
Megpróbálok valami komolyabbat is, - de kihangsúlyozom, semmilyen végzettségem nincs, ami össze boronálható ezzel!
Szerintem arra gondolhatnak, hogy melyek azok a sarkalatos pontok, amelyek egy fejlődésben lévő gyerekben viselkedésmintául szolgálhatnak, - egyfajta értékrendként, amelyet nehéz egyensúlyban tartani és gördülékennyé formálni. De ezt leírni normálisan nemigen tudom. :(
Elnézést kérek az előbbi, morbid viccért!
3/4
Köszönöm szépen!
Felhasználom a gondolatot, szerintem passzol az anyagba.
Semmiképp ne kérj elnézést a poénért, nagyon jól szórakoztam, feldobta az estém :D
Köszi mégegyszer! 😊
4/4 Neked is köszönöm!
Nem is keveset!
Nagyon sokat segítettél:) bele is írtam őket a beadandóba, összefűzve a gondolatokat.
Hála Neked, nem maradt üres a feladatrész..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!