Örültök a maszkviselésnek?
Figyelt kérdés
Én örülök neki, mivel nincs szép arcom. Mióta hordani kell, azóta nem szorongok, ha emberek közé kell menni. Egyenlőnek érzem magam a többiekkel. Jó lenne, ha örökké hordani kellene.2021. ápr. 24. 21:33
11/21 anonim válasza:
Nem örülök neki, mert így nem jut az arcom elég természetes D vitaminhoz. Plusz, meg ki akar a dög melegben maszkban lenni?
12/21 anonim válasza:
Én sem vagyok egy szépségkirálynő, de gyűlölöm a maszkot. :( Most megint majd nyáron hordani egy kínszenvedés lesz. Tavaly is a buszon rémes volt. De kint majd a 40 fokban sem lesz kellemes.
13/21 anonim válasza:
Ronda vagyok, régen attól féltem feljelentenek vizuális szennyezésért, mióta maszkot hordok.. eleinte örültem, de most már nagyon nem mert begyulladt a fogam a meleg levegőtől pont mielött covidos lettem, ha 2 napot várok és jegelem 3 hétig nem mehettem volna fogorvoshoz.
14/21 anonim válasza:
Engem annyira nem zavar a hordása, de attól még én a maszktól kaptam pár pattanást, ami zavaró.Szerintem ez a legkevésbé zavaró dolog a covidba, engem az jobban idegesít, hogy nem mehetek sok helyre, mert nincs még oltásom.
15/21 A kérdező kommentje:
Sokan a vastag, mosható maszkot hordják, abba tényleg bele lehet rohadni, ráadásul valaki nem is nagyon mossa. Én egyszer használatosat hordok, az jóval vékonyabb, meg könnyen tudom cserélgetni. Naponta újat használok, így is kitart 2 hónapig, mivel 60 darab van egy dobozban. De ha például dolgozok, akkor a 8 órás műszak után kidobom, így az ideális, mivel ott folyamatosan rajtam van. Igaz, hogy majdnem 5000 forint egy dobozzal, de sokáig kitart.
2021. ápr. 25. 08:50
16/21 anonim válasza:
Nem, de szerencsére csak villamoson hordom, az utcán lazán leveszem és köpök a szabályokra.
17/21 anonim válasza:
Grat. Hozzájárulsz az újonnan kivetett levegőadóval a kereskedelem pörgéséhez. Köszönet érte.
18/21 anonim válasza:
Nem,utálom,főleg utcán.
Ősszel/télen mert bepárásodott a szemüvegem,most meg jön a jó idő,szeretnék friss levegőt szívni.
19/21 anonim válasza:
Én nem vagyok szép, mégis RÜHELLEM a retkes maszkokat! Mindenhol leveszem, ahol csak lehet!
20/21 anonim válasza:
Semleges a maszkviselés számomra, nem okoz gondot viselni az utcán, zárt térben sem, hiába vagyok szemüveges, nem párásodok benne(helyesen használom a maszkot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!