Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van akit még megnyugtat a vér...

Van akit még megnyugtat a vér látványa?

Figyelt kérdés
Ez mennyire gyakori?

2021. ápr. 23. 21:59
A kérdező szavazást indított:
nyugtató
nem nyugtató
22 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Engem sok köteg húszezres sokkal jobban megnyugtat. Nem vagyunk egyformák.
2021. ápr. 23. 22:06
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Vert lattam eleget, nekem nem megnyugtató. 1- el ertek egyet, a 20ezresek nyugtatóbban hatnának😅.
2021. ápr. 23. 22:09
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát a 20 ezres sem rossz, meg kell hagyni. A kettő nem zárja ki egymást. ;)
2021. ápr. 23. 22:14
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Engem nem nyugtat meg, sőt ideges leszek.

Ha látok, mindig elfehéredek.

De mindenki más, szóval biztos vannak még hozzád hasonlók.

2021. ápr. 23. 22:15
 5/13 anonim ***** válasza:
3# akkor egy véres 20ezres a megoldas😂
2021. ápr. 23. 22:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Ah. Akkor nem egyedül vagyok ilyen normálatlan. Az én szememben az életet jelenti, ha vért látok, azt, hogy ha még folyékony, akkor a test, amiből jött, még forró, és lüktet a szíve. Meg amúgy is, számomra van benne valami elbűvölő, olyan, mint az északi fény, vagy amit a tábortűz tud okozni, az a múlton merengős-nyugis tudatállapot
2021. ápr. 23. 23:32
 7/13 anonim ***** válasza:

6 eloben nem ugyanaz mint a filmekben..

Normal esetben nem latsz emberekbol folydogalo vert, es nyilvan nem is szokott jot jelenteni (forronak biztos nem forro.) Nem tudom elkepzelni hogy valaki beveri a fejet, es verzik te meg ott oromkodsz h elet jelkepe igy ugy. Ha mar folyik valakibol nem biztos hogy sokaig luktet az a szív..

Szoval van egy gyanum hogy addig vagy igy vele amig kepen latod.

2021. ápr. 24. 12:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Én imádom nézni, amikor vért vesznek tőlem. Szerintem nagyon szép látvány. Én az erőm jelképének tartom a véremet, amit a céljaimért bármikor képes lennék feláldozni.

A húszezresek nem tudom, hogy hogyan illenek ehhez a témához, de ha majd beltöltöm a 18. életévemet, biztosan fogok vérplazmát adni, hiszen azért még fizeznek is! :D

2021. ápr. 24. 12:17
 9/13 A kérdező kommentje:

Én még véradáson nem voltam, de el fogok menni majd, köszönöm a válaszokat. #7 én nem feltétlen emberi vérre gondoltam, mindegy, hogy az vagy nem. Állati vért meg azért látni.

#5 xd.

2021. ápr. 24. 12:29
 10/13 anonim ***** válasza:
8 addig amig rutin, vagy enyhe betegseg miatt vesznek elhiszem h tetszhet..addig orulj.
2021. ápr. 25. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!