A nők mit csinálnak az interneten?
Szerintem ugyanazt, mint a férfiak.
Infókat szerezni, szórakozni, dolgozni, tanulni.
Én pl. a neten keresztül tanultam meg több nyelvet, az internettel dolgozom, szabadidömben meg sok érdekes elfoglaltságot tudok találni
Hát én még ugyan nem számítok felnőttnek, de válaszolok.
Igazából a közösségi oldalakat leginkább csak a kommunikációra használom, meg hogy megkukkoljam az ismerőseim. A YouTube az egyetlen kivétel, itt igazából bármit szívesen nézek. Olvasni is mindefélét szoktam, ami éppen újdonság és érdekel.
"Miért vannak az interneten?"
Amiért a férfiak.
"Miket néznek olvasnak?"
Nézni filmeket, sorozatokat és különböző YouTube videósokat (főleg a hobbijaimhoz köthető alkotókat) szoktam, míg olvasni képregényeket, könyveket, amiket valamiért nem tudtam megvenni, híreket, tanulmányokat, interjúkat és híreket.
"Milyen oldalakat látogatnak?"
YouTube, Instagram, SkillShare, pár filmekkel és irodalmakkal kapcsolatos weblap és azok, amiket a tanulmányaimhoz használok.
"Mennyit használják 1 nap?"
Attól függ, hogy hol vagyok és mit csinálok. Ha utazok semennyit, maximum az üzeneteimre nézek rá, míg máskor (például ma), legalább nyolc órát gép előtt töltöttem.
"Mit akarnak az internet miatt megismerni?"
Semmit nem az internet miatt szeretnék megismerni, hanem a már meglévő ismereteimet és érdeklődéseimet szeretném kibővíteni.
"Mi foglalkoztat 1 nőt ha internetezik?"
Az adott téma, amivel foglalkozok.
Elképzelni nem tudom, hogy szerinted a nők internetes jelenléte miért lenne más, mint a férfiaké.
25/N
Hát egész nap recepteket keresünk, webshoppingolunk, meg tanácsokat osztogatunk gyereknevelésről.
Édes istenem, mi ez a sok értelmetlen kérdés ma? 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!