Fiútesóm nem normális, azt hittem viccel, de komolyan gondolta, szerintetek?
Meg szoktam alkalmanként látogatni, ilyenkor egy hetet vagyok nála kb. Ő 20-as évei végén jár, én 23 vagyok (és lány).
Ma szóltam neki hogy elfogyott a wc papír a budiban, tegyen ki legyen szíves újat, mert mennék vécére. Azt felelte hogy tudja hogy nincs kirakva, ő rakta el. Kérdezem, miért. Azt feleli, figyeljetek, hogy "mert túl sok papírt használok". Azt hittem csak poénkodik, de tényleg nem adott. Vitába szállni nem akartam vele mert sürgetett a dolog. Csomag zsepi megmentett ami nalam volt, de úgy néz ki reggel gurigavásárlással indítom majd a napot.
Eddig is tudtam róla hogy spúr meg szarrágó, de hogy ennyire azt nem hittem volna...
Minek látogatod meg?
Legközelebb kérdi, hogy mikor nézel felé, mondd neki, hogy majd akkor, te neandervölgyi, ha nem seggmosó patakot tartasz a barlangodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!