A cigányok miért szeretik lilára festeni a falat?
Figyelt kérdés
Nézegettem az albérleteket, és ahol lila volt a szoba fala ott tuti cigány a tulajdonos.2021. ápr. 18. 23:57
1/6 anonim válasza:
Én nem vagyok cigány közel sem, mégis tetszik a lila fal de csak ha halvány pasztell féleség. A cigányok nagyon szeretik a rikító, élénk, csicsás dolgokat. Én meg azt nem értem ez miért jellemző mindegyikre egytől egyig.
2/6 anonim válasza:
Esetleg ki szeretnének tűnni a többi ház közül.
3/6 anonim válasza:
Az én szobám is lila falú, de fehér vagyok, mint a tej.
4/6 anonim válasza:
A Magyarok meg kitűzik a Magyar zászlót.
Régi szokás, talán önkifejezés.
5/6 Metionin válasza:
Szeretik a rikító, élénk színeket és nem követik úgy a lakberendezés divatot. Pár éve nagy divat volt a narancs meg a zöld a magyaroknál is de mostanság a szürke-fehér-pasztell a menő. Az albiban ahol lakom, a tulaj lányai választottak anno színt, az egyik szoba narancs, a másik halványlila és óriási ilyen gipsz díszek vannak a plafonon a lámpa körül. Szerintem csicsás de nekik anno ez tetszett, felújításkor is ugyanilyenre festették át, amúgy magyarok.
6/6 anonim válasza:
Az én szobám fala is lila és nem vagyok cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!