Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 20-35 évesek hol tartottok az...

20-35 évesek hol tartottok az életbe ?

Figyelt kérdés

Hogy érzitek általában magatokat?

Hol éltek?

Mit dolgoztok ?

Van e gyereketek ?

Megspórolt pénzetek?

Házasok vagytok e/ párkapcsolat ?

Mennyi pénzből éltek?

Szoktál sportolni?

Ha igen mit?

Napi, Heti,Havi szinten mennyi időt?

Ha nem miért nem?

Mennyire tetszik az amit látsz a tükörben?

Mi a nemed és a korod?

Szép napot.🙂

2021. ápr. 17. 13:54
 81/126 anonim ***** válasza:
87%
Szenvedunk es kuzdunk.
2022. márc. 19. 10:24
 82/126 anonim ***** válasza:
87%
Utolso 81 vagyok, en mar 40 felett
2022. márc. 19. 10:27
 83/126 anonim ***** válasza:
97%

"Hogy érzitek általában magatokat?"

Mikor hogy, alapvetően elvagyunk.

"Hol éltek?"

BP

"Mit dolgoztok ?"

Programozó, marketing

"Van e gyereketek ?"

Van, kettő

"Megspórolt pénzetek?"

Likvid 50k eur körül. Mindenestül még néhányszor ennyi. :)

"Házasok vagytok e/ párkapcsolat ?"

Házasok 5 szép éve

"Mennyi pénzből éltek?"

Havonta? 400-500e Ft

"Szoktál sportolni?"

Kevesebbet, mint szeretném

"Ha igen mit?"

Izomedzés, túrázás

"Napi, Heti,Havi szinten mennyi időt?"

Kb. heti 6 óra

"Ha nem miért nem?"

Mert nincs kedvem :)

"Mennyire tetszik az amit látsz a tükörben?"

Meh

"Mi a nemed és a korod?"

Férfi 34

2022. márc. 19. 18:20
 84/126 anonim ***** válasza:
96%

Elég depis alkat vagyok. Általában szorongok, melankólikus vagyok. Antiszoc, tehát sokszor rosszul.

Hol éltek?

Ez térségre vagy mire vonatkozik? Egyébként agglomerációban, saját kertes családi házban.

Mit dolgoztok ?

Egyenlőre gyári munkát 3 műszakban. Jól fizet, de az a terv, hogy tanulok és keresek jobbat.

Van e gyereketek ?

Nincs, nem is szeretnénk.

Megspórolt pénzetek?

Igen, több millió van félrerakva. Egy része házfelújításra, egy része az álmaink teljesítésére. - Azért hozzáteszem,sok kemény munka árán lett összespórolva.

Párkapcsolatban élek.

Mennyi pénzből éltek?

Mivel külön kassza van, így csak az én részemet tudom. Én olyan 60E-ből, ha a hitertörlesztőt nem számolom.

Szoktál sportolni?

Igen.

Ha igen mit?

Itthon öntestsúlyos edzést végzek.

Heti szinten minimum 2 nap.

Ha nem miért nem?

-----

Nem nagyon. Mindigis önbizalomhiányos voltam. Másoknak elvileg tetszem. Magamnak nagyon nem.

Mi a nemed és a korod?

22 éves vagyok, lány.

2022. márc. 20. 03:04
 85/126 anonim ***** válasza:
97%

80. Update :

Már találtam valamit,amit szeretek,viszont költséges dolog,ha munkává változtatnám,abba beleőrülnék.

Úgy már nyűg lenne,hobbiból meg otthon lehetetlen csinálni bármit is,ez nem az a kategória.

Tehát előre mentem,de találkoztam a fallal.

Nem írom le konkrétan,már rá gondolni is sok.

Munka van,csak nem befele jelentve.

Hol így,hol úgy.

Mivel nem Pesti vagyok,ahol minden sarkon van munka,így a természet majd közbelép.

Tehát keresnek 10 év tapasztalattal minimum áruházvezető ügynököt,meg mindent,csak engem nem.

Már azt tervezem,hogy bebxom az önéletrajzomat olyan helyekre,ahova nem keresnek.

Valaki csak visszaszól.

A lakóhelyem nincs messze,de nem úgy mennek a buszok,ahogy én akarom.

15-20 perc az út,tehát igazából nem a legnagyobb baj,de itt...

Itt ha lenne egy állásom,a két kezem össze tenném.

Csak helyben vagyok,kigyaloglok,azt helló.

De még a városban sincs sok minden,tehát teljesen mindegy.

TB-re még gyűjtök,mert valamiből enni is kell.

Illetve támogatom is azokat az embereket,akikkel lakok még.

Ahogy tudom.

Kellemetlen...

Na de már vannak kilátásban tervek,csak jobban ki akarom őket dolgozni.

Nem feltétlen úgy,mint egy egy éves költségvetést egy cégnél,hanem csak konkrét lépéseket tervezni,röviden és tömören.

Az is egy érdekes szitu,mert nem hagyhatok itt mindent csak úgy magam mögött.

A francnak születtem ide...

De lépnem kell,mert lassan egy repjegy is drágább lesz,mint az ország 10 éves bevétele,aztán megint úgy vesszük a dolgokat,hogy 10 év múlva itt van.

Még ez előtt el akarok tűnni.

Kiégetett a sok bányában,TSZ-ben,és AFÉSZ-nál dolgozó öreg boomer alkesz bajszos fideszes állatfajta.

Szerintük mindenhol van egy csomó munka.

Szerintük a legkisebb faluban is annyi munkalehetőség van,mint Pesten.

Bár a pestieket se szeretem,mert ha nem pesti vagy,hanem egy lépéssel messzebb laksz,már rögtön földönkívüli vagy,és megkérdezik,hogy mit csináltál eddig az űrben.

Na mindegy.

Kezdem visszacsinálni,amit a volt helyemen elrontattak velem.

Fájdalmas folyamat,a várakozás nem jó.

2022. márc. 20. 21:23
 86/126 anonim ***** válasza:
17%
ELTE? :D
2022. ápr. 8. 20:46
 87/126 anonim ***** válasza:
68%

Sokszor volt már ilyen kérdés

Van még hova fejlődnöm, úgy érzem, sok szempontból nem ismerem magam kellően és nem zártam le múltbeli dolgokat megfelelően. Félek attól, hogy elcseszem az életem épp most. Pontosabban attól, hogy erre későn jövök rá, mikor már kevesebb a lehetőségem korrigálni. Sok dolog megvan már, de sok dologban szeretnék előrébb tartani vagy máshogy csinálni. Nem vagyok elégedett például a munkámmal, nem erre szakosodtam, nem szívesen foglalkoznék ezzel hivatásszerűen. Két éve vagyok a szakmában, felfelé törekszem, de az a terület nem túl népszerű idehaza, amit szeretnék. Nagyon jól lehet keresni azzal is, amit most csinálok, ha az ember elég időt tesz bele, de a pénz számomra mindig csak egy tényező volt a sok közül. De ez csak egy példa a sok közül, amivel nem vagyok teljesen elégedett akkor sem, ha alapvetően nem rossz. A lakhelyünk is hasonló. Van, nem is rossz helyen, nem is nagyon ramaty, de nem kifejezetten szeretek itt, így élni. Összességében van bennem egy általános elégedetlenség egy olyan élet mellett, amit objektíven nem értékelnék rossznak. De nem érzem teljesen magaménak, nekem valónak.

Hol éltek?

Budapesten élek, amióta az eszemet tudom. Jelenleg a párommal, külön a szüleimtől egy kicsi lakásban.

Mit dolgoztok ?

Junior fejlesztő vagyok egy telekommunikációval foglalkozó kisebb cégnél.

Van e gyereketek ?

Nincs és nem is szeretnék soha. Van egy kutyám, szeretnék neki egy kis barátot menhelyről és nekem ennyi kötöttség bőven elég. Ez az a szint, amiben én is örömem lelem még és nem megy más rovására. De nem érzem úgy, hogy alkalmas vagyok családközpontú életet élni, aminek gyerekek vannak a középpontjában. Nem köt le és nem mozgat meg bennem semmit.

Megspórolt pénzetek?

4-5 millió megtakarításom van, jelenleg lekötve. Inkább csak vészhelyzetnek tartom, nem tudnék belőle mit venni, aminek lenne is értelme.

Párom van, 4 éve vagyunk együtt, jegyben járunk.

Mennyi pénzből éltek?

400 nettót keresek, párom kicsit többet, de alapvetően külön kasszán vagyunk, szeretném, ha így maradna.

Szoktál sportolni?

Rendszeresen edzünk, nekem ez gyermekkorom óta az életem része és kiemelten fontos, mióta ülőmunkát végzek. Szeretnénk beiratkozni a párommal társastáncra is, esküvőre sem árt. :)

Ha igen mit?

Futni szoktunk lejárni heti 1x, a többi súlyzós edzés (kondiba járunk)

Heti 4-5 alkalommal 1-másfél órát.

Ha nem miért nem?

Szerintem jól nézek ki. Kicsit szeretnék szálkásodni, de alapvetően elégedett vagyok a formáimmal. Látszik, hogy van rajtam izom, nem hurkásodom sehol és nekem ez bőven elég.

Mi a nemed és a korod?

25 éves vagyok, nő

2022. ápr. 8. 21:03
 88/126 anonim ***** válasza:
94%

Depressziós vagyok az általános iskolai sérelmek miatt.

Hol éltek?

Budapest

Mit dolgoztok ?

Programozó, seo szövegíró

Van e gyereketek ?

Nincs

Megspórolt pénzetek?

Fél millió körül

Házasok

Mennyi pénzből éltek?

650 ezer

Szoktál sportolni?

Igen

Ha igen mit?

Súlyzós edzés

Heti 3

Ha nem miért nem?

-

Nagyon tetszik a fejem, mert fogytam 10 kilót

Mi a nemed és a korod?

25L

Szép napot.🙂

2022. ápr. 8. 22:50
 89/126 anonim ***** válasza:
97%

Depresszióból mászom épp ki, néha jól néha rosszabbul.

Hol éltek?

Budapesten.

Mit dolgoztok ?

Segédápoló vagyok egy jó helyen, nem fæszverős munka de nem is kell megszakadni, nem imádom a társaságot de elvagyok velük, ha úgy nézzük minden olyan semleges ezzel kapcsolatban, se jó se rossz.

Van e gyereketek ?

Nincs, és nem is lesz. A páromnak a "szeretem a román mulatóst" után ez volt a második vallomásom, de hála istennek ebben teljes az egyetértés.

Megspórolt pénzetek?

Még csak most kezdjük az egyetemet (22 évesek vagyunk). Ami spórolt pénzünk van, az is el fog fogyni.

Házasok vagytok e/ párkapcsolat?

Házasságot nem tervezünk, voltunk már esküvőkön, de egyrészt a felhajtás sem fog meg minket, másrészt a papír sem kell.

Mennyi pénzből éltek?

Én jelenleg 300, ő 350 ezerből. Közösen lakunk egy olcsó albiban, de hála istennek otthonról is bőven kapunk segítséget (kaja, néhány mindennapi apróság, pénz).

Szoktál sportolni?

Ó, mindketten, imádunk. Ő vezetett be a crossfit világába, és heti 4x járok meghalni.

Egyre jobban. A depresszió alatt 20 kilót híztam, nagyon elhanyagoltam a testemet és lelkemet egyaránt. A lila striáim halványodnak, a szottyadt hurkák alatt néhány formás izom kezd kidomborodni

Mi a nemed és a korod?

22N

2022. ápr. 25. 09:21
 90/126 anonim ***** válasza:
97%

#79 update:

Fáradtan, határozatlanul, ilyen semlegesen. Néha izgatott és kíváncsi vagyok, sokszor érzem magam kínosan, mert sok új emberrel beszélek mostanában és kicsit el lettem szokva ettől az ezt megelőző hónapokban.

Hol éltek?

Ugyanott, mint eddig.

Mit dolgoztok ?

Gyorskajáldában.

Van e gyereketek ?

Nincs még, szerencsére.

Megspórolt pénzetek?

Most majd lesz, remélem. Igyekszem nem teljesen elherdálni, amit megkeresek.

Egyik sem, nem tudom most akarnám-e. Mondjuk azt, nyitott vagyok rá, ha jön a lehetőség és a megfelelő ember, de magamtól nem keresem a kapcsolatokat, nem társkeresőzöm, az ilyen "erőltetett járás" nekem valahogy nem tűnik kényelmesnek. 30 felett talán megpróbálom.

Mennyi pénzből éltek?

Amennyit a szüleim rám költenek, egyelőre. A fizetésem ilyen havi 250-300 000 közt lesz majd, ha megkapom. Persze mivel velük élek, a kajám, rezsim ők fizetik, de mondjuk ruhát, hajfestéket, sminket meg ilyesmiket magam veszem majd meg, ahogy bulira se tőlük kérek majd pénzt.

Szoktál sportolni?

Mostanában visszább vettem, mert ilyen napi 8+ órákat állok és járkálok, ami kellően elfáraszt. Hétvégén, szabadnapon meg amikor korábban végzem, szoktam mozogni néha.

Ha igen mit?

Séta, kirándulás, bicikli. Uszoda bérletem még mindig nincs.:(

Havi 10-20 óra kb

Ha nem miért nem?

----

Az arcom egészen tetszik, a testem szódával elmegy.

Mi a nemed és a korod?

20/l

2022. ápr. 26. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!