Iszonyatosan rossz az arcfelismerő képességem. Én nem értem hogy miért beszélnek hozzám olyan emberek amiket nem is ismerek?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 21:21
3/6 anonim válasza:
Igen, ez rettenetes tud lenni, részvétem. Nekem szerencsére nem ilyen fokú, mint Neked, de új ismerősök arcát is és nevét is rettentő lassan tudom csak memorizálni, összepárosítani, ami nagyon kínos tud lenni.
Főként, ha egy helyen van több hasonló arcú nő is. A férfiarcokat könnyebben megjegyzem, nyilván, mivel a férfiakhoz vonzódom, de a nők néha rettentő egyformának hatnak a szememben.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát nekem mindenki 1forma.
2021. ápr. 17. 07:01
5/6 anonim válasza:
Borzasztó rossz, és nagyon sok kellemetlen helyzetet szül. (Én mondjuk úgy mondom, pocsék az arcmemóriám). Férjemé pedig tökéletes, anyámé is, és nem is értik, hogyhogy nem ismerek fel valakit, akit kb. egyszer láttam életemben pár évvel ezelőtt.
6/6 A kérdező kommentje:
Picit eltúloztam. Ha valakit pl 1x látok utána gyanús hogy már láttam de nem vagyok benne biztos. Vagy simán csak összekeverem az embereket.
És a maszkozás nagyon nem segít a helyzeten.
2021. ápr. 17. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!