Mi a véleményetek arról a nőről aki ha felülbírálom a GPS t és más fele megyek mint mondja akkor elkezd veszekedni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 15:30
1/15 anonim válasza:
Tedd ki és menjen gyalog, vagy fogja fel hogy az embernek van esze és kezében a kormánykerék.
2/15 anonim válasza:
Nekem alapból nem tetszik, ha valaki belepofázik más vezetésébe, engem is zavarna. Mindegy, hogy férfi vagy nő. Beült a kocsiba, azzal elfogadta, hogy te vezetsz (amíg betartod a szabályokat és nem százzal mész városban).
3/15 anonim válasza:
És az ugyanilyen férfiról mi a véleményetek?
4/15 alletta válasza:
kiraknám az autóból. utasként ült be, ne szóljon bele a vezetésembe.
6/15 anonim válasza:
Nem értelek titeket, komolyan!!!
Kérdező! Ha a csajod elkezd veszekedni, mondd el neki, hogy a GPS elsősorban JAVASOLT útvonalat mutat, nem kötelezőt - DE TE VEZETSZ, tehát TE DÖNTESZ!
Ha nem hagyja abba a veszekedést, mutasd meg neki, hogy a GPS minden javasolt iránytól való eltérés után újratervez és újra mutatja a szoftver által javasolt új útvonalat. Amitől természetesen el lehet térni bármikor.
Ha továbbra sem hagyja abba a veszekedést akkor ez nem a GPS-ről szól hanem játszmázik és fejezze be akármi van a fejében. TE vezetsz, nem ő.
Ha a fenti 3 megoldás nem válik be, menjen gyalog, vagy saját kocsival.
44/N
7/15 A kérdező kommentje:
Eddig el se jutottam. Már ott elakadtam hogy miért gond neki ha más az út és más a szöveg...
2021. ápr. 16. 16:21
8/15 Gáz-szerelő Zoli válasza:
Ismerős terepen sokszor nem arra megyek, és nagyon jól szórakozom.
(Kézcsókóm a hölgyeknek!)😊
9/15 A kérdező kommentje:
Én korában nagyon főútvonal centrikus voltam Na de más az amikor reggel bemegyek munkába este pedig hazamegyek Most viszont egész nap megyek a városban címről címre és nagyon nem mindegy hogy főútvonal centrikus an tíz húsz perccel hosszabb a kikapcsolódó vezetés reggel és este vagy pedig minden egyes utam 10-20 perccel hosszabb egész nap
2021. ápr. 16. 16:27
10/15 anonim válasza:
Egyik nagynéném Svédországban él, egyszer voltam nála egy hétig, elvitt pár helyre. Egyik ilyen egész napos program során egy nemzeti park közelében haladtunk el, a GPS folyamatosan be akart vinni minket földútra minden útelágazásnál, ötletünk sincs miért, nem az volt a legjobb útvonal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!