Szeretsz élni?
Ha igen miért?
Ha nem miért nem?
Hány éves vagy?
Nem tudok erre egyértelmű választ adni. Sanyarú sorsom volt, a jelenem sem fényes, de néha azért reményt ad a gondolat, hogy egyszer lehet jobb is, ha lesz erőm változtatni.
25/F
Nem. Elbs ztam az egészet és így már semmi értelme
34N
Én szeretek élni, mert igazából boldognak érzem magam, megvannak a gondjaim, de a céljaim elfeledtetik velem azokat, legalábbis igyekszem magam lefoglalni a terveim megvalósításával. Amúgy én kifejezetten optimista típusként írnám le magam, szerintem mindenkinek adott hogy törekedjen kihozni magából a lehető legtöbbet és eljutni addig a pontig amikor természetes halált halhat. Szerintem mindenkinek van egy bakancslistája amit teljesíteni szeretne, célok nélkül csak úgy sodródni az árral unalmas, színtelen az egész.
A miért nem szeretek élni kérdés csak akkor merül fel bennem amikor tartalmatlanul telik el egy hosszabb időszak, például az elmúlt 1 év ilyesmi volt, tavaly nyáron amikor felkeltem azt vártam hogy mehessek aludni, hogy visszamehessek a gondtalan álomvilágba.
De vannak kötelezettségek, célok amik miatt érdemes felkelni, legalábbis tenni azokért a célokért, szerintem annál kevesebb jobb érzés van amikor megvalósítasz valamit amit több évig terveztél és lépésről lépésre haladtál hogy elérd.
22/f
Igen, de később még inkább szeretnék!
37.Zsoltár 10,11."Egy kis idő még és nem lesznek gonoszok nézed a helyüket és nem lesznek sehol. Ám a szelidek öröklik a földet és örömmel tölti el őket hogy határtalan békében élnek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!