Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a probléma Schobert...

Mi volt a probléma Schobert Norbi kijelentésével?

Figyelt kérdés

Undorítónak tartom ezt a hatalmas nagy PC világot, ahol mindenki egy hisztigép, mindenki megsértődik mindenen és valami elcseszett túlliberális fertő kezd lenni mindenhol.

Az baj, hogy rengeteg a magyar elhízott (Európában a legtöbb), és zavarja a kövéreket, ha rávilágítanak arra, hogy nem csak egészségtelen, hanem undorító jelenség is a túlsúly és az elhízás, és oda kellene figyelniük magukra?

2021. ápr. 15. 09:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Amùgy meg minden túlsúlyos tudja, hogy ez egészségtelen. Csak nem érdekli, jòl érzi magát a börében. Szerintem nem kell mindenkinek az orra alà dörgölni, hogy túlsúlyos. Mindenki eltudja maga dönteni, hogy hogy akar élni és hogy akar kinézni. Magánügy. Vannak egészségtelenül vékonyak akiket senki nem támad és senki nem mondja rájuk, hogy gusztustalanok. El kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák.
2021. ápr. 15. 12:23
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés utolsó mondatával te is ugyanarra a szintre degradáltad magad, a többivel egyetértettem
2021. ápr. 15. 13:55
 23/24 anonim ***** válasza:
68%

Figyu kérdező, ezt átugrottad érdekes módon...

Erre válaszolj!

A drága kisfia ugyan miért túlsúlyos, ha csak a táplálkozás és a mozgáshiány a baj?????

2021. ápr. 15. 14:59
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy sejtettem, hogy válasz helyett csak lepomtozás jön a kisfia súlyára. 🤣🤣

Nem baj, ez is válasz. 😅🤷‍♀️

2021. ápr. 15. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!