Miért ilyen nagy hóbort fullos nőknél a traveladdiction? Csak nekem túlzás, hogy valaki évi 3-6x külföldön van?
"szerintem a magyar nyaralós lányokra pont nem az jellemző, hogy úgy szedték össze a pénzt, hogy a cégük futárait túlhajszolják és pet palackokba pisiltetik őket"
Az a sugar daddy-jukre jellemzo :)
36F incel
Bővebben kifejtem. Az évek során rengeteg szennyet meg szart lehetett olvasni meg mocskolódást akár Vajna Timiről, akár Várkonyiról akármelyikről, hogy hogy állhattak össze ilyen-olyan emberekkel (ami nyilván vitathatatlan, de szívük joga, önmagában nem bűn sz-r emberrel összeállni), így kvák úgy kvák oké. De olyan személyeskedő, visszataszító és heves utálattal telefűtött utálkozást egyiknek a palija sem kapott az átlagembertől, mint amit ők kapnak/kaptak. Az valahogy hát jó, szar-szar, hogy lopnak a mocskok, de a határt ott húzzuk meg a kőkemény utálkozás meg mocskolódás mesgyéjén, hogy a nője elutazik valahová.
Miértis?
nincs gondom a pénzhez vonzódó nőkkel, csak a végén ne legyen válás, mint Rogánéknál, Timinél legalább tényleg megvolt halálig a hűség
ha gazdag lennék engem se zavarna ha el kéne tartanom egy nőt, csak elvárnám tőle hogy szüljön
Ha nem szül, akkor mi történik? Elválsz tőle? Hopp, azt nem szeretnél. Kilyukasztod a gumit? Fejlett embereknél erőszaknak minősül. Kiderül, hogy nem lehet gyereked?
Nem az utazás a mocskolódás mezsgyéje, csupán az egyik oka.
Mondom, felőlem utazhat a világvégére is, csak ne az adófizetők vagy dolgozók kontójára tegye. Mert ha már szóba került Rogán, az ő nőcskéje vajon miből utazott? A te adófirintod is benne van, csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!