Lehet valami baja hosszabb távon, ha folyton zokni nélkül van, vagy csak én parázom túl?
Ugye tudod, hogy a "megfázás" nem a hidegtől lesz?
Anyósomék 20 éve nem hordanak zoknit az otthonukban, semmi bajuk tőle.
Túlparázod. Engedd el.
Nem derült ki, hogy kiről van szó, de ha fázni fog a lába, felvesz zoknit, hidd el.
Harminc éves múlt a lányom. Amióta képes lett lehúzni a zoknit a lábáról, mezítláb járt itthon kint és bent egyaránt (kertes házban lakunk). Én aggódtam, de egy idő után feladtam a küzdelmet. Nem lett baja, nem volt betegesebb, mint az átlag.
Felnőtt korában valamivel fázósabbá vált, néha láttam rajta papucsot is.
A következő gyerekem hordott zoknit, papucsot, nem kellett ezen huzakodni vele.
A legkisebb megint mezitlábas, de érte már nem aggódom. Bírja. Már 17 éves, és néha önként papucsot vesz. Olyankor tudom, hogy tényleg hideg van.
1: Nem attól van, de köze van hozzá, könnyebben kerül be a baci.
Életemben egyszer fáztam fel, de akkor úgy hogy a mentő vitt el: kinti munkám volt és nagyon-nagyon fáztam aznap, ráment a hideg a vesémre és 2 nap múlva vesegörccsel vittek be, azt hittem meghalok.
Kérdező viszont ennyitől biztos hogy nem lesz baja, emiatt ne parázz!
5! 30+ evesen meg a nyakadon lakik a lányod? :O :O Add ferjhez mostmár !
Kérdező, dejo hogy ez a legnagyobb problémád, hogy ki mikor hol hogyan mászkál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!