Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hányingerem van amikor a...

Hányingerem van amikor a barátnőm mellettem fekszik és érzem az illatait... mitől lehet?

Figyelt kérdés
nem büdös, nem visszataszító és rendesen mosakszik de vmi rossz érzés fog el és azthiszem mindjárt rókázok
2021. ápr. 13. 22:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Van egy adott fokú genetikai hasonlóság ami még ideális, másképpen fogalmazva nem a legnagyobb különbség az optimális. Így biztosítod be hogy nem csak "sokszínű" lesz az utód de a saját vonaladat is továbbviszi - úgy, hogy ez a vonal, kisebb mértékben, de a másik félben is jelen van!

Zűrös, mi? A lényeg hogy sose a genetikailag 100%-ban különböző a legvonzóbb, hanem aki egy kicsit azért hasonlít is.

Vannak erre kutatások de én is alá tudnám támasztani :)

2021. ápr. 14. 18:27
 12/13 anonim ***** válasza:

a kapcsolat elején tetszett még az illata? mióta van ez?

lehet hogy fogamzásgátló miatt a feromonjai nem úgy működnek mint kéne nekik

még az is lehet, hogy mivel a ciklusa során más és más illatokat párologtat magából, most pont olyan fázisban van amire rosszul reagálsz

2021. ápr. 14. 21:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet. Hogy valami olyan illatszert , mososzert használ, amiben van valami, amit nembirsz?

Nekem pl volt parfümöm, ami jó illatú volt, de valamiért migrént kaptam tőle és hányingerem lett, ha megéreztem. Volt valami benne, amit én nem birtam. Uncsitesomnak ajándékoztam, neki semmi baja nem volt tőle és vigan elhasználta.

De amugy is minden embernek van egy jellegzetes illata. Hát sajna nálatok ez van. Meg kell szokni, vagy keresni mást :(

Esetleg ha voltál covidos, lehet hogy az miatt van. Nekem is hónapokig vacakolt a szaglásom utána. Mindennek fura szaga volt..

2022. jan. 1. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!