Nincs célja/értelme az életemnek, eladni mindent és útnak kerekedni?
Hát jó ötlet, kivéve a vége...
Inkább hagyj egy kis pénzt és abból kezdj máshol új életet (ezt a végére írtam, a tetőről ugrás helyett).
És ha nem sikerülne az öngyilkossági kísérleted és egész életedre megnyomorodnál, mivel lenne jobb?
Válaszd azt, amit először írtam (első vagyok).
Befejezni ezt az életet és kezdeni egy másikat máshol, ez jó ötlet.
Véget vetni és elvenni az esélyét minden továbbinak, ami történhet veled, ez nem jó ötlet.
Ha nem vagy boldog, ahol vagy, menj el máshova. Spórolj, utazgass, próbáld magad boldoggá tenni hobbikkal, melóval, kapcsolattal (ha szükségét érzed ennek) vagy alkalmi partnerekkel.
Megértem, ha valaki szuicid hajlamú, én is rengetegszer gondoltam rá, hogy még kéne ölni magam, de mindig jön valami szép vagy valami olyan, ami miatt nem érné meg befejezni ezt az egészet. Úgy érzem, míg nem tettem meg mindent, hogy boldog legyek, addig nem akarom megölni magam. Ha pedig mindent megteszek valamiért, azt valószínű el is fogom érni.
Gondolkozz egy kicsit te is hasonlóan, ha kell, írj össze egy listát a jó dolgokról, amik veled történnek, legyen az akár a szomszéd mosolya, vagy egy átlagnál finomabb alma, készíts terveket, tűzz ki célokat, írd össze, mi tesz boldogtalanná és próbáld ezeket a tényezőket minimalizálni.
Sok sikert és kérlek gondold át ezt mégegyszer! Már az is egy jó jel, hogy ide írtál, ha annyira biztos lennél ebben, nem kéne megerősítés. Abban biztos lehetsz, hogy itt senki nem kívánja a halálodat, te se kívánd annyira!
Kösz a bíztatást mindekinek!
Lehet egy környezetváltozás kéne, de tényleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!