Van még olyan férfi manapság, aki úgy gondolja hogy a nők alsóbbrendűek?
Nálam az alsóbbrendűség nem azt jelenti, hogy a nő szolga, vagy a konyhában a helye.
Tapasztalatom, hogy a nők nem tudnak összetartani, csapatmunkára inkább férfit. A nők előszeretettel tesznek megjegyzéseket szinte mindenre, kritikusak, kevésbé segítőkészek. Sokat frusztráltak, néha bármi van azonnal a plafonon vannak. És a bölcsesség sem az ő asztaluk. A férfiak hamarabb elérik a bölcsesség magasabb szintjeit, mint a nők. Stb... Én sajnos ezeket tapasztaltam. Persze mindkét nemben vannak gyengén teljesítő egyedek, és remek emberek is, de én nem vagyok elragadtatva a mai nőktől. Hamarabb botlok egy bunkó, frusztrált csajba, mint egy bölcs, intelligensbe. Ettől függetlenül nem utálom őket, elfogadtam hogy ilyen a világ.
2022. máj. 22. 20:29
24-es vagyok. 2 éve írtam a kommentemet, és sajnos mindenhol ezt tapasztalom a magyar nők körében. Időközben lehetőségem adódott kínai és dél-koreai nőkkel dolgozni, és azt kell mondani, hogy ég és föld az ázsai nő és a magyar. Sokkal nagyobb összetartás és egyetértés van az ázsiaiak között, a koreaiak nagyobb tiszteletet is mutatnak ahogy eddig tapasztaltam.
A magyar kultúrával és értékrendszerrel sajnos nagy problémák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!