Az ember külső tulajdonságaiból lehet következtetni a belső jellemére ? Ha mondjuk lóarcú, vagy szőke hajú, barna szemű stb...
"a neurális hálózat 89,5 százalékos pontossággal döntötte el, hogy az illető bűnöző vagy nem"
oké, tehát egy, a gyakorlatban használhatatlan valamit hoztak létre. ha ezalapján csuknának le embereket (amit mondjuk a kínaiakból pont kinéznék), az a 10.5% ártatlanul ülne börtönben.
"Úgy állítod be, mintha ez az én felvetésem lenne"
Egyáltalán nem a te felvetésednek hiszem. Ahogy a laposföldhívőkkel sem azért van bajom, mert ők találták ki a lapos Földet, hanem pont azért, mert már volt ilyen, be van bizonyítva, hogy hülyeség, miért foglalkozunk vele.
"Ha tényleg butaság a kérdés, nem kellett volna válaszolnod sem"
akkor honnan tudnád hogy butaság? amúgy új lehetsz itt a gyakorin, itt ha hülye vagy, akkor azt az arcodba mondják.
Hát, vannak ilyen megállapítások, hogy a kérek arcformájú emberek általában nyugisabbak, a négyzetesek borzasztó hatàrozottak stb..nézz utána.
De szerintem nem mindenkire igaz, sőt. Már rájöttek volna erre a 'titokra' és szerepelne a médiában, tankönyvekben, meg hasonló helyeken, ha valóban akkora befolyása lenne a személyiségre.
(ez azért is butaság, mert ha elmondod egy kerekebb arcformájú egyénnek ezt a sztereotípiát, akkor lehet direkt ingerültebbé, hirtelen haragúbbá válik, csakhogy ezt megcáfolja. Így pedig már nem igaz.)
Most szakadt el nálam a cérna, nem írok ki több kérdést Gyakorira. Elegem van a bunkó, rosszindulatú emberekből, élőben is utálom ha megaláznak, bunkók, beszólnak nekem, online felületen meg egy arctalan senki embertől meg aztán pláne nem viselem el. 27-es, te pedig örülj, hogy bezsebelted a megalázásomat, meg személyeskedtél, kívánom, hogy soha ne legyen több örömöd az életben ettől ! Amúgy meg volt, hogy tök normális kérdést tettem fel és azt is szétbarmolták, beszólogattak.
Ilyen élettelen senkik abban lelik az örömüket, hogy megkeserítik a másik életét, ahelyett, hogy a sajátjukkal kezdenének valamit, belerúgnak a másik emberbe. Kritikát úgy is meg lehet fogalmazni, hogy nem sértjük vérig, vagy tapossuk rommá a másik embert. Ehhez aztán nagy teljesítmény kell, tényleg csak gratulálok az ilyen embereknek, meguntam, mennyi gonosz, rosszindulatú ember van itt ! Legközelebb írogassanak a levegőnek, kész !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!